NE SMETAJU VAMA ANDREJ I MILOŠ, VEĆ NAROD: Malović raskrinkao tajkunske tabloide!

Autor:

Vesti

02.04.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, poručio je da su na meti tajkunskih tabloida ne samo predsednik države, već i njegova porodica i najbliži saradnici.

NE SMETAJU VAMA ANDREJ I MILOŠ, VEĆ NAROD: Malović raskrinkao tajkunske tabloide!

Foto: Privatna arhiva

- Ponovo smo svi svedoci udruženih napada tajkunskih tabloida ne samo na predsednika države, nego i na celu njegovu porodicu, kao i najbliže saradnike. Svakome ko pogleda naslovne strane današnjih tajkunskih glasila je jasno da se više odavno ne biraju sredstva i načini da im se naudi i da se ovakvim naslovnicama tendeciozno pokušava dehumanizacija Aleksandra Vučića i njegovog okruženja, u cilju nasilnog dolaska na vlast, jer im je jasno da drugačije nije moguće - navodi se u saopštenju i dodaje: 

- Krajnje je vreme da Đilasu i Šolaku postane jasno da ne smetaju njima da se vrate na vlast ni Andrej Vučić, ni Miloš Vučević, smeta im narod koji im na svakim izborima iznova i iznova pokazuje da veruje jedino politici Aleksandra Vučića,  i ni jedna naslovna strana koju oni izmisle neće moći to da promeni.

Porodica predsednika Srbije Aleksandara Vučića više puta je bila meta brutalne kampanje medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka - brat, sin, otac, majka.  

Kampanju u Šolakovim medijima, pratila je i kampanja na društvenim mrežama. Do koje mere su bili opsednuti porodicom Vučić možda najbolje ilustruje primer da su se bavili time da li predsednikov najmlađi sin zaista postoji...

Paralelno, članovi porodice Vučić, uključujući i decu predsednika Srbije neretko su bili izloženi stravičnim pretnjama. Tako su sinovi i ćerka predsednika zemlje u više navrata dobijali pretnje smrću. Strahote su mahom iznošene na društvenim mrežama. Deci se pretilo da će završiti mrtva, da im je spreman snajper, da ih čeka metak...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Maja

02.04.2024 13:09

Sramne izjave tajkunskih medija

Ivan

02.04.2024 13:09

Opoziciji svi smetaju ,naročito Vučić i njegova porodica jer su svesni da ga nikada neće pobeditu.

Vule

02.04.2024 13:09

Tajkunski mediji samo obmanjuju i lazu narod!

Nataša

02.04.2024 13:11

opozicija samo zeli da dodje do vlasti ali ocigledno neznaju na koji nacin da to urade pa se sluze svakakvim nacinima da do nje dodju