MORAMO DA OSNAŽIMO VOJSKU! Vučić poslao jaku poruku: Brinućemo o ODBRANI!

Autor:

Vesti

31.03.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obilasku prisustvuju predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović.

MORAMO DA OSNAŽIMO VOJSKU! Vučić poslao jaku poruku: Brinućemo o ODBRANI!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici.

- Moramo da vodimo računa o odnosima u regionu. Kada ga poremete, u tom trenutku moramo da osnažimo vojsku. Moramo da budemo kao vojno neutralna zemlja značajno jači. To je samo deo, moramo da brinemo o odbrani, verujem da ćemo kupovati nove sisteme spolja - rekao je Vučić.

Obilasku prisustvuju predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović.

Podsetimo, obilazak je počeo u 11 časova.

- Prošli put kad sam bio, ništa od ovih hangara nije bilo. Isto smo ovde stajali, padala je kiša - prisetio se Vučić prethodnog obilaska.

- Helikopteri, svi mogući... Dobro, hajde da vidimo. Onaj helikopter od juče, dođe i pokupi podatke, je l' da? - rekao je Vučić i pošao u obilazak. 

- Moramo da vodimo računa o odnosima u regionu. Kada ga poremete, u tom trenutku moramo da osnažimo vojsku. Mramo da budemo kao vojno neutralna zemlja značajno jači. To je samo deo, moramo da brinemo o odbrani, verujem da ćemo kupovati nove sisteme spolja - rekao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (31)

Loading
Slavka

31.03.2024 11:34

Da bi imali jaku državu moramo da snažimo i Vojsku jer ona je garant mira i slobode, čuvar našeg neba i granice.

Deja

31.03.2024 11:34

Srbija će još više jačati svoju vojsku.

milos

31.03.2024 11:34

Naša vojska raspolaže različitim vrstama oružja i opreme, uključujući puške, pištolje, mitraljeze, artiljerijske topove i tenkove.

Nikolina

31.03.2024 11:34

Njegova poruka jasno pokazuje prioritete vlade u jačanju odbrambenih kapaciteta i osiguranju mira i stabilnosti.