UDAJE SE MLADA NADA SNS-a: Nevena Đurić rekla DA - Verenik uticajan! EVO KOJU FUNKCIJU OBAVLJA (FOTO)

Autor:

Vesti

29.03.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti!

UDAJE SE MLADA NADA SNS-a: Nevena Đurić rekla DA - Verenik uticajan! EVO KOJU FUNKCIJU OBAVLJA (FOTO)

Foto: sns.org

Mlada SNS nada Nevena Đurić je danas rekla da

 

 

Naime, na društvenim mrežama, pojavila se vest da je nju zaprosio predsednik opštine Požega, koji je i podelio fotografiju veridbe. 

BIOGRAFIJA

Rođena 1993. godine u Kruševcu.

„Završila sam srednju Medicinsku školu u Kruševcu, smer farmaceutski tehničar“, navodi u biografiji.

„Išla sam u Srednju farmaceutsku školu. Tu nije bilo mnogo matematike. Međutim, kada je došao prijemni ispit za Farmaceutski fakultet, bilo je potrebno spremiti matematiku i hemiju. Profesorka koja mi je pomagala je rekla mojoj mami kako meni matematika ide od ruke, da meni to leži. I onda me je mama nagovorila da upišem to. To je težak fakultet, zahteva puno rada. Tih pet godina sam učila od jutra do sutra. Ali se isplatilo.“ (Alo, 7. 11. 2021. godine) 

U biografiji navodi da je završila osnovne i master studije na Prirodno matematičkom fakultetu u Kragujevcu, smer profesor matematike. 

Ističe da je bila „radno angažovana u osnovnoj i u srednjoj školi“ gde je radila kao nastavnik, odnosno profesor
matematike. Na pitanje da li joj nedostaju učionica i đaci, odgovara: 

„To je lep i zanimljiv posao koji nosi posebnu dozu odgovornosti. Vi ste kao nastavnik sastavni deo i obrazovanja i vaspitanja te dece. Koliko god da uče od vas o nekoj materiji, od mene konkretno o matematici, u istoj meri možete i vi da učite od njih. Nedostaju mi đaci, ali to delom nadoknađujem time što sam na usluzi rođacima, komšijama, prijateljima da pomognem pred neki kontrolni zadatak. Ja sam glavna za matematiku. Ne odričem se toga.“ (Alo, 7. 11. 2021. godine) 

Potom je, ističe, radila u Privrednoj komori Srbije – Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog
upravnog okruga, na poslovima stručnog saradnika za projekte.

„Kada je reč o političkom angažovanju, od prošle godine sam konferensije GO SNS Kruševac. Bila sam i deo Akademije
mladih lidera Srpske napredne stranke. Sada sam najmlađi narodni poslanik iz Kruševca sa liste
Srpske napredne stranke ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu’.“

Kaže da je Akademija mladih lidera SNS bila „inicijalna kapisla“ za bavljenje politikom. 

„Od trenutka kad sam se učlanila u SNS sa 23 godine, krenula sam s ciljem da na taj način dam doprinos svim tim uspesima čiji je glavni kreator Aleksandar Vučić. Inicijalna kapisla za ovako ozbiljno bavljenje politikom je bila Akademija mladih lidera SNS, koja je osnovana na inicijativu predsednika, a u organizaciji Fondacije ‘Za srpski narod i državu’. Nakon toga sam se našla i na poslaničkoj listi. Prijatelji i ljudi iz mog bliskog okruženja su već aktivno učestvovali u stranačkom životu, i meni se dopalo to što oni rade. Koliko god to zvučalo neobično, mi smo stvarno porodica. Pored toga što se ozbiljno radi, tu se sklapaju i velika prijateljstva. Ponosna sam što sam deo tima koji predvodi Aleksandar Vučić, tima koji ostvaruje velike rezultate. Verujem da će buduće generacije govoriti o uspesima Srbije dok je na njenom čelu bio Aleksandar Vučić.“

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading