A KADA ĆE OVAKO SLOBODAN GEORGIEV? Milomir Marić KAO SAV NORMALAN SVET: Kupuje knjige na buvljaku, a direktor Nove

Autor:

Vesti

27.03.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i novinar Milomir Marić veliki je ljubitelj knjiga, što je mnogo puta dosad javno isticao.

A KADA ĆE OVAKO SLOBODAN GEORGIEV? Milomir Marić KAO SAV NORMALAN SVET: Kupuje knjige na buvljaku, a direktor Nove

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zaleprodukcija, mcb

Video - snimak koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama, izazvao je, među korisnicima lavinu komentara. Naime, voditelj Milomir Marić je viđen na beogradskom buvljaku kako kupuje polovne knjige. 

To ništa ne čudi, s obzirom na to, da je voditelj u nekoliko navrata javno isticao koliko voli pisanu reč. Međutim, ono što je zanimljivo je činjenica da je pazario upravo na buvljaku.

Na jednom jutjub kanalu se nedavno pojavio snimak kako Marić pazari knjige, što je mnogima bilo simpatično. 

 

- Koliko vam je ova? Ova, ova... Da vidim šta piše. 800? Dam ti 500, ako hoćeš - govorio je Marić.

- Daj kusur, 1.500 meni, tako... Volim da kupujem knjige! Više volim stare knjige nego mlade žene - kazao je Milomir, u svom stilu.

I dok Milomira Marića nije sramota da kupuje knjige na buvljaku, direktor TV Vesti na TV Nova Sloba Georgiev niti čita, niti ćete ga ikada videti da izlazi među narod, ili kupuje knjige kao što to radi direktor Happy televizije. 

Foto: mcb

Slodobad Geogriev

 

 

USLIKAN NA PLAŽI

Milomir Marić je u mesecu februaru uživao je na suncu sa sa njegovom voljenom Vesnom Radusinović, a tom prilikom, ona je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se on obnažio. 

 

 

Milomira nismo imali priliku često da viđamo u ovakvim izdanjima, što je sve iznenadilo, pa su se komentari samo nizali jedni ispod drugih. 

- "Uživate", "Beži sa sunca Mariću, nije zdravo", "Gospodin čovek"...  - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Marić je tokom gostovanja u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi" otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno, a o Vedrana je konstantno nazivao ''moj sin''.

- To je bio prvi put gde si na ivici života i smrti. Ugradnja prvog stenta je trajala satima. Moj sin je stajao ispred sale, lekari su gledali u pod, on je mislio da sam gotov. Nisu mogli da mi povežu krvne sudove, bila je užasna situacija, ali sam uspeo da preživim - otkrio je Milomir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading