TRUDNU LJILJANU UBIO GELER DOK JE KUPOVALA TREŠNJE! Majka Radica i dan danas neutešna: IMALI BISMO ĆERKU DOKTORKU I UNUKU OD 25 GODINA!

Autor:

Vesti

24.03.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su šetale Šumatovačkom ulicom, iznenada su sa neba počele da padaju kasetne bombe, ostavljajući za sobom smrt i razaranje.

TRUDNU LJILJANU UBIO GELER DOK JE KUPOVALA TREŠNJE! Majka Radica i dan danas neutešna: IMALI BISMO ĆERKU DOKTORKU I UNUKU OD 25 GODINA!

Foto: Facebook

Ljiljana Spasić, mlada studentkinja IV godine medicine, nije ni slutila da će njena rutinska poseta Nišu završiti tragično. Došla je u grad kako bi otišla na kontrolu kod lekara, a planirala je da se istog dana vrati kući. Međutim, neočekivano je ostala još jedan dan u Nišu, te je sa svojom svekrvom odlučila da poseti Tvrđavsku pijacu i kupi prve trešnje.

Kobni događaj


Dok su šetale Šumatovačkom ulicom, iznenada su sa neba počele da padaju kasetne bombe, ostavljajući za sobom smrt i razaranje. Ljiljana je uhvatila svekrvu pod ruku, ni ne sluteći kakva ih tragedija čeka.

- Pod ruku je uhvatila svekrvu i pošle su do pijace, bile su vesele, samo što nisu zapevale. Nisu se nadale, ništa nije niko naslućivao... Doktorka iz obližnje ambulante koja je prva došla do nje mi je rekla: „Nemoj da se sekirate, nije se mučila mnogo, jedan geler joj je presekao arteriju na vratu, za dva minuta je iskrvarila“. Svekrva koja je kasnije preminula bila je dosta povređena, ali Ljiljana je imala samo jednu ranu na vratu, samo taj jedan geler koji joj je presekao vitalnu arteriju - priča Radica Ilić, majka Ljiljane koja je poginula u NATO bombardovanju.


Tragični ishod


Radica Ilić, sa bolom u srcu priseća se trenutka kada je saznala za gubitak svoje ćerke. Lekarka iz obližnje ambulante, koja je prva pritekla u pomoć, pokušala je da je uteši rečima da nije dugo patila. Svekrva je takođe teško povređena, dok je Ljiljana imala samo jednu ranu na vratu, koja joj je nažalost bila fatalna.

Bolna sahrana


Roditelji su saznali za stravičan napad tek kada im je sin doneo tragičnu vest. Sahranili su Ljiljanu osam dana kasnije, na dan i sat svog venčanja, što je ostavilo trajnu bolnu uspomenu na njihovu porodicu. Radica ističe da ne postoji veća tuga od gubitka deteta na tako surov način, naglašavajući da je Ljiljana prekinula svoj mladi život u sedmom mesecu trudnoće, ostavljajući iza sebe samo tugu i sećanje na neostvarene snove.

„Zapitali smo se nebrojeno puta kako bi nam izgledao život da nije bilo tog tragičnog dana. Imali bismo ćerku koja bi bila lekar i unuku koja bi sad punila 25 godina. Svake godine brojimo koliko godina bi imala naša unuka da je imala sreću da se rodi. Ne prođe dan, a da se ne zapitamo zašto je moralo sve tako da bude.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading