VUČIĆ O PARADILOVIĆEVOM VREĐANJU STOJANA RADENOVIĆA: Vrati se sine kući, da ti roditelji uši iščupaju i nauče pristojnosti

Autor:

Vesti

23.03.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić Ističe da je Stojan Radenović divan čovek

VUČIĆ O  PARADILOVIĆEVOM VREĐANJU STOJANA RADENOVIĆA: Vrati se sine kući, da ti roditelji uši iščupaju i nauče pristojnosti

Foto: RTS Printskrin

Gost emisije "Prva tema" na TV Prva večeras je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Ističe da je Stojan Radenović divan čovek. Komentarišući nedolične reči koje je Radenoviću uputio Miloš Parandilović, predsednik kaže:

- Vrati se sine kući, da ti roditelji uši iščupaju i nauče pristojnosti, kad te već u školi nisu naučili. Stojan Radenović mapetovac, a ti si Albert Ajnštajn? - pitao je Vučić

O KOSOVU I METOHIJI

Predsednik je dodao, komentarišući pisanja hrvatskih medija o napadu Srbije na srpsko Kosovo, da je to "lupetanje".

- Briga me šta će da kaže Kurti, ovaj ili onaj. Niko ne pominje invazije niti ratove, a oni to svuda vide. Kada oni svaki dan pominju rat, u tome ne vide ništa loše. Kada vide zastave Albanije u Skoplju ili u centralnoj Srbiji, nikome to ne smeta. A gde god vide jednu trobojku, makar je videli u 33 odsto srpskih kuća u Crnoj Gori, to je najveći problem i počinje rat - kazao je Vučić.

On je istakao da je precizno rekao da nas niko neće naterati da prihvatimo najgore moguće stvari za našu zemlju.

- Sve ste nas slagali. Pričali ste o Banjskoj, a nije došla iznebuha, nego zato što ste lagali te ljude. Pobunili su se zbog svoje slobode, i niko od njih nije bio iz centralne Srbije. Ne, navijaćemo za one koji su ih napadali. Pa ste preko kmetskih duša napravili ovde da svi treba da progonimo Srbe. 12 godina će uskoro kako nije formirana ZSO. Niko je nije ni pomenuo. Svaki dan slušam neke gluposti, a to ne pominju - dodaje predsednik.

Govorili su da potpišemo peticije za ZSO, za ostavke lažnih gradonačelnika, mi smo sve radili, a onda pričaju o demokratiji, tvrdi Vučić.

- I onda njihove sluge govore da ovde nema demokratije, a da dole ima. Pa da sam najgluplji na svetu, toliko glup nisam. Neko ko ima bazično poverenje možete jedanput da prevarite. Ja sam verovao, i pričao i sa Lajčakom i sa Eskobarom. I govorio sam Radočiću i svima koliko šta možemo da dobijemo. Oni su rekli da će ih goniti kao zečeve, i to se i desilo - ističe Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading