DAN KADA JE MILENKO JOVANOV RAZBUCAO ĆUTU! Jovanović dobio direktan odgovor u Skupštini: Izađite iz ormara, NIJE SRAMOTA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.03.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jedan od najkomentarisanijih snimaka na društvenim mrežama.

DAN KADA JE MILENKO JOVANOV RAZBUCAO ĆUTU! Jovanović dobio direktan odgovor u Skupštini: Izađite iz ormara, NIJE SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, RTS

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS), Milenko Jovanov, nedavno je doslovno rasturio opozicionog poslanika i samozvanog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćutu jasno mu uputivši kritike tokom konstitutivne sednice Skupštine Srbije.

Od tog dana, mediji ne prestaju da bruje o ovom događaju. 

- Vi ste elita kao što sam ja astronaut - rekao je Jovanov, a onda zatražio da se zabeleži da je poslanik Aleksandar Jovanović izvadio sliku Gorana Vesića iz novčanika i pokazuje je u sali.

- Zašto drži Vesićevu sliku u novčaniku ja ne znam, verujem i da Vesiću nije prijatno. Neko nosi sliku devojke, majke, dece, a on nosi Vesićevu sliku. Šta je to, i sliku Siniše Malog držiš u novčaniku. Pa smeju se ljudi ovde - kazao je Jovanov.

U snimku ispod pogledajte šta je sve Jovanov tada rekao.

 

https://t.me/c/1291323076/70166

 

Šef poslaničke grupe Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane Milenko Jovanov izjavio je da Srbija nije prihvatila francusko-nemački sporazum, jer je za Srbiju neprihvatljivo da Kosovo sa zvezdicom ili lažna država Kosovo postane članica Ujedinjenih nacija, niti bilo čega što pripada Ujedinjenim nacijama.

- Pa smo se borili da ne uđe UNESCO, pa smo se izborili da ne uđe UNESCO i to sve radimo mi koji smo izdali. Pa Interpol, pa se borili i izborili da ne uđu u Interpol - poručio je Jovanov.

On je poručio opoziciji da je lako sa Vračara braniti KiM, ali da Srbi treba da žive tamo svaki dan.

- Treba živeti u enklavama, treba živeti na severu Kosova i Metohije, da vam svaki dan zagorčavaju život. Lako je meni da srbujem odavde. Moja deca sama odu u školu i sama se iz škole vrate. A ovu decu neko mora da prati u školu i da ih vrati, zato što mogu da budu napadnuti - istakao je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (16)

Loading
Ana

22.03.2024 10:24

Svakodnevno se otkrivaju neke manipulacije opozicije.

Mile

22.03.2024 10:31

Cuta je alkoholicar kojem nije mesto u skupstini.

Miodrag65

22.03.2024 10:35

Ćuta stari alkos.

Филип

22.03.2024 10:44

Морам да признам да ми се свиђа како Јованов без рукавица улази у фајт са овим опозиционим лудацима. Јер ово нису стручне ни политичке расправе, са њима то не постоји. У питању су безумници и ово је једини начин комуникације који разумеју.