DEJAN BULATOVIĆ: Đilas pokazao da je politika opozicije "toalet papir"

Autor:

Vesti

21.03.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nedavnih događaja u Narodnoj Skupštini, Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, izneo je svoje jasno mišljenje o postupcima Dragana Đilasa.

DEJAN BULATOVIĆ: Đilas pokazao da je politika opozicije "toalet papir"

Foto: RTS/printscreen

 Kako je istakao, Đilas je svojim delovanjem učinio da se u parlamentu pojave osobe sa sumnjivom prošlošću, što je izazvalo negativne reakcije u javnosti. Bulatović je naglasio da će svaki pogled na rolnu toalet papira podsećati građane Srbije na lik Dragana Đilasa.

ĐILASOVI NAPADI NA VUČIĆA I NJEGOVOG BRATA

Bulatović je takođe prokomentarisao Đilasove napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja. Navodeći da je Đilas izgubio podršku i da je njegova koalicija doživela pad u javnom mnjenju, Bulatović je istakao da će građani na izborima jasno pokazati šta misle o politici koju zastupa Đilas.

-Od lošeg recitatora koji je toliko psihički uzdrman pa jedva drži papir sa govorom koji su mu drugi pisali, preko još goreg tumača Krivičnog zakonika, pa sve do divljaštva i nasilja koje nameće kao svakodnevicu, Dragan Đilas je u prethodna tri dana zasedanja Narodne Skupštine uspeo nešto u čemu generacije političara pre njega nisu. Uveo je u parlament osvedočene alkoholičare, nasilnike, prevarante i preletačicu, večite studente i grebatore bez manira. Pokušao je od skupštinskog plenuma da napravi pećinu za svoje razbojnike, a jedino što je postigao jeste da će narod Srbije, svaki put kada pogleda u rolnu toalet papira da se seti lika Dragana Đilasa, rekao je Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.



SKUPŠTINA KAO DOM GRAĐANA SRBIJE

Bulatović je naglasio da je Skupština Srbije dom svakog građanina ove zemlje te da odnos prema ovoj instituciji oslikava odnos prema narodu. Kritikujući postupke Dragana Đilasa i njegovih saradnika, Bulatović je izrazio uverenje da će građani na predstojećim izborima jasno pokazati šta misle o politici koju zastupa opozicija.

-U pauzi nošenja tašne Mariniki Tepić, koja se njemu pokazala kao iskusni vodonoša, Đilas, koji je razorio sve čega se dotakao, od Demokratske stranke do opozicije, u maniru psihički nestabilnog agresivca, u plenumu je pred građane Srbije istresao ono što se ni toalet papirom ne može obrisati. Toliko puta je pomenuo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da su mu se usta od mržnje non stop sušila. Naravno, nije propustio ni da napadne i okleveta njegovog brata Andreja. Nakon toga, ponovo se vratio u ulogu svog života, najveće političke kukavice koju je Srbija videla, pa je napad na Vučića nastavio preko društvenih mreža, sa bezbedne distance. Moram konstatovati da je Dragan Đilas pao mnogo nisko, takoreći na grane Aleksandra Jovanovića Ćute, jer u želji da multiplicira svojih 619 miliona, ovaj bahati agresivac je potpuno izgubio tlo pod nogama, pa je preko svojih slugu koji su razbacivali toalet papir u plenumu, jasno poručio građanima Srbije šta misli o njima, konstatovao je Bulatović.

-Dragan Đilas ne zna da je Skupština Srbije dom svakog građanina ove zemlje i da odnos prema ovoj instituciji oslikava odnos prema narodu. Dok je neuračunljivi Ćuta Jovanović gađao skupštinsko osoblje toalet papirom po nalogu svog šefa, rejting koji ima Đilasova koalicija strmoglavio se u istu onu septičku jamu iz koje Đilas, Ćuta, Marinika, Lazović i ostali svakodnevno zasipaju i truju javnost svojim lažima i manipulacijama. Beogradski izbori su na pragu i nemam ni najmanju sumnju da će građani tom prilikom obrisati Dragana Đilasa sa političke scene, istim onim toalet papirom kojim on pokušava da obriše njihovu izbornu volju, zaključio je Bulatović.


U svetlu ovih dešavanja, jasno je da politička scena u Srbiji i dalje ostaje polarizovana, a reakcije poput Bulatovićeve ukazuju na duboke podele i tenzije među političkim akterima. S obzirom na to, predstojeći izbori biće od presudnog značaja za dalji politički kurs zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (21)

Loading
Mima

21.03.2024 19:20

Los primer,bahato ponasanje,iznosenje lazi ..domaci izdajnici..jednom recju-opozicija

Meda

21.03.2024 19:22

Bruka i sramora.. narode vodi racuna za koga glasas!!!

Zlatko

21.03.2024 19:27

Opozicija i dalje svojim ponašanjem omalovažava i nepoštuje svoju skupštinu

Jelena

21.03.2024 19:36

Bulatović je car. Naravno da je Djilasu potreban toalet papir.