POMINJAN U BROJNIM AFERAMA I NIKOM NIŠTA! Čudesna sudbina Mlađana Dinkića: Bivši čuvar državne kase danas hrani lame u Peruu!

Autor:

Vesti

20.03.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušavao ga SBPOK, Specijalno tužilaštvo Crne Gore istražuje njegove konsultantske usluge od 300.000 evra, a on se se slika po Andima

POMINJAN U BROJNIM AFERAMA I NIKOM NIŠTA! Čudesna sudbina Mlađana Dinkića: Bivši čuvar državne kase danas hrani lame u Peruu!

Foto: Printscreen/whatsapp

Mlađan Dinkić, čovek- afera, koji bi, sudeći prema biografiji, preživeo i atomski udar.

Nema veće afere u oblasti ekonomije i finansija u kojoj se nije navodilo i njegovo ime, nije se libio da ruši Vlade, a 1000 evra koje je obećao svakom građanu Srbije, još čekamo. Karijeru je nastavio u Crnoj Gori, gde je, prema pisanju  tamošnjih medija, prošao kao bos po trnju - Specijalno tužilaštvo Crne Gore istražuje poslovanje "Montenegro airlinesa", uključujući i Dinkićev konsultanski ugovor od navodno 300.000 evra. I gde završi danas jedan takav državni činovnik - u Peruu, hrani lame (alpake) i objašnjava na svom profilu zašto je dobar čaj od koke!

Foto: Printscreen/whatsapp

Mlađan Dinkić, Peru


Mlađan Dinkić je objavio na storiju na voc apu seriju fotografija iz Perua. Tako smo imali prilike da vidimo kako bivši ministar i guverner NBS provodi dane mimo sveta politike gde je nekad vedrio i oblačio. 

Foto: Printscreen/whatsapp

Bivši ministar je slike podelio na svom storiju

Dinkić se pohvalio da je obišao čuveni Maču Pikču u peruanskim Andima, drevni grad Inka, koji mašta da poseti verovatno svaki drugi stanovnik Srbije, a samo retki srećnici, čitaj oni sa dubokim džepom, mogu to sebi i da priušte. 
Na svojim storijima bivši ministar je podelio slike sa alpakom, lokalnim stanovništvom, na arheološkim nalazištima, iz seoske pivare u Andima, kao i čaja od koke protiv, kako je napisao, visinske bolesti. 

Foto: Printscreen/whatsapp

Mlađan Dinkić

Turističke agencije u Srbiji nude put u Peru, 15 dana- 13 noći, a deo troškova, prevoz i smeštaj, košta oko 3.000 evra. To znači da sa ostalim doplatama- hranom i izletima, koju vuku najveći deo troškova, ovakvo putovanje ne može da vas košta manje od oko 5.000 evra. 

Foto: Printscreen/whatsapp

Bivši ministar je podelio nekoliko fotografija sa putovanja


Dinkić se poslednjih godina nije pojavljivao u javnosti, tek nedavno smo imali prilike, opet preko storija na voc apu, da vidimo da je proslavio rođendan u velikom stilu - okupio je brojne prijatelje u poznatom restoranu, a na uvce su im pevali pevači sa A liste, uključujući i najtraženiju pevačicu u zemlji Aleksandru Prijović. 

Foto: Printscreen/whatsapp

Mlađan Dinkić

Poslednji put se našao u žiži srpske javnosti 2017. kada je saslušavan u SBPOK, doduše u svojstvu građanina, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog navodnih sumnji da je u nekoliko navrata zlupotrebio službeni položaj i oštetio državni budžet za više desetina miliona evra. Tada je saslušavan u vezi sa prodajom "Mobtela" i povodom navodnih ulupotreba tokom izgradnje Topionice bakra u Boru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading