VUČEVIĆ: Ponoš iznosi NEISTINE na račun Ministarstva odbrane

Autor:

Vesti

19.03.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada treba odmoći srpskoj borbi za Kosovo i Metohiju, očekujte Zdravka Ponoša.

VUČEVIĆ: Ponoš iznosi NEISTINE na račun Ministarstva odbrane

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

- Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni.

Na stranu to što Zdravko Ponoš očito ne nosi lepo iskustvo iz Generalštaba. Zanemarimo i njegove političke neuspehe. Ali poslednje autoprojekcije, omalovažavanje oficirskog kadra i konstantne neistine koje iznosi na račun Ministarstva odbrane, baš u ovom trenutku - nisu slučajne.

Mart je za Srbe mesec prisećanja na pogrom iz 2004. godine, na NATO agresiju iz 1999. godine. To su teme koje Ponoš ne želi da pominje, od kojih beži i na koje nikada nema šta da kaže. 

Stoga i ne čudi, otkud baš sad napadi na srpsku vojsku. I zašto je reč o klevetama bez ikakvog pokrića, uvredama bez imalo obzira i gordosti bez smisla i stila.

Kada treba odmoći srpskoj borbi za Kosovo i Metohiju, očekujte Zdravka Ponoša.

Kada se mora pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, neka niko ne računa na Zdravka Ponoša - poručio je Miloš Vučević, ministar odbrane i predsednik SNS. 

Podsetimo, Ponoš je za Danas izjavio da je pitanje dana kada će sa državnim počastima Vučić dočekati i Kurtija, kao Zedera, premijera nemačke pokrajine.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Meothiju Petar Petković, reagovao je na izjavu lidera pokreta "Srce" Zdravka Ponoša, da će Vučić sa državnim počastima uskoro dočekati i Aljbina Kurtija, kao što je dočekao i premijera nemačke pokrajine Markusa Zedera.

Jasno je da bi NATO general želeo da vidi predsednički prijem u Beogradu za svog saveznika Kurtija. Želeo bi Ponoš, ali se ne pita, niti će se pitati! Voli Ponoš razne zastave, samo nikad nije voleo srpsku - napisao je Petković na društvenoj mreži Iks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
miki

19.03.2024 10:34

Ponoševa politika se zasniva na podrivanju stabilnosti države i teritorijalnog integriteta.

Dragan

19.03.2024 10:34

Ponoš je ono što je uvek i bio, natoov potrčko u Srbiji.

Boka

19.03.2024 10:35

Ponoš je poznat po tome da iznosi lazi i neistine u javnost.

Ana

19.03.2024 10:35

Ponoš je spreman da ugrozi celovitost Srbije samo kako bi ostvario svoje lične interese.