"NEĆU, JER STE MANIPULATORI, FALSIFIKATORI I ZATO ŠTO VODITE ANTISRPSKU POLITIKU"! Šapić u žestokom klinču sa novinarom N1! POKOSIO GA ARGUMENTIMA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.03.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana me baš pogađa koliko postajete jedan antisrpski mediji, način na koji branite ove "proglasovce" iz Dubrovnika... N1 TV postoji i u drugim državama u regionu, ali nisam video da je N1 u Hrvatskoj antihrvatski, u Sloveniji antislovnački... Nek vam je na čast način na koji sporodite antisrpsku politiku, rekao je Šapić.

"NEĆU, JER STE MANIPULATORI, FALSIFIKATORI I ZATO ŠTO VODITE ANTISRPSKU POLITIKU"! Šapić u žestokom klinču sa novinarom N1! POKOSIO GA ARGUMENTIMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@acasapic

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić danas je na potpisivanju ugovora o donaciji srpskim porodilištima ponovo došao u sukob sa N1 TV, a ovog puta im je dobro zapušio usta.

Kao po običaju, novinar je odmah krenuo đonom i agresivno postavio pitanje Šapiću, a on je, u skladu sa svojim obećanjem, rekao da na pitanja koja dolaze sa ove TV neće odgovarati.

- Ja na vaša pitanja ne odgovoram. Znate razlog, ja čak i kad vam dam odgovor zašto vi ne odgovaram, vi čak i to isečete. Teško vam je da prenesete istinu. Ne odgovorim na vaša pitanja, ne zato što vas se bojim, već zato što ste manipulatori, falsifikatori. Poslednjih dana me baš pogađa koliko postajete jedan antisrpski medij, način na koji branite ove "proglasovce" iz Dubrovnika... N1 TV postoji i u drugim državama u regionu, ali nisam video da je N1 u Hrvatskoj antihrvatski, u Bosni antibošnjački... Nek vam je na čast način na koji sprovodite antisrpsku politiku - rekao je Šapić.

Novinar je onda još agresivnije nastupio, tvrdeći da Aleksandar Šapić krši zakon time što je odlučio da ne priča za ovu TV, čitajući mu odredbe zakona. Tu je Šapić rekao da mu ne čita onaj deo gde piše "da nije dužan da trpi laži i zloupotrebe".

A potom im je sasuo.

- Čak i da niste sve ono što je dokazano da jeste, manipulatori, falsifikatori, pitanje je i da li bih i tada bio dužan da odgovaram na vaša pitanja, jer vi niste registrovani u Srbiji, ne plaćate porez u Srbiji, vi ste medij registrovan u Luksemburgu, koji proizvodi program u Sloveniji, a ovde se reemitujete. Nisam siguran kojem zakonu vi podležete.

Šta je Šapić sve rekao o N1 i kako je rasprava završena pogledajte u videu sa početka teksta.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading