OVA ZANOSNA BRINETA JE SUPRUGA POZNATOG POLITIČARA! Ministar podelio fotografiju sa lepšom polovinom - DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE (FOTO)

Autor:

Vesti

11.03.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola i Milica stupili su u brak 2017. godine, a njihovo venčanje bilo je predmet velikog interesovanja medija.

OVA ZANOSNA BRINETA JE SUPRUGA POZNATOG POLITIČARA! Ministar podelio fotografiju sa lepšom polovinom - DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE (FOTO)

Foto: Shutterstock, Nebojša Mandić

Prošlog vikenda, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu poseban trenutak - stoti rođendan njegovog dede Stevana.

Fotografija je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su bili oduševljeni što su imali priliku da vide i suprugu ministra, Milicu.

 

 


Brak između tradicije i politike

Nikola i Milica stupili su u brak 2017. godine, a njihovo venčanje bilo je predmet velikog interesovanja medija. Posebnu pažnju privukao je činjenicom da su se mladenci venčali u narodnoj nošnji, dodatno naglašavajući svoje poštovanje prema tradiciji. Ministar je nosio narodnu nošnju, dok je Milica nosila prelepi tradicionalni jelek preko venčanice.

Porodične vrednosti

Ovaj gest nije samo simbol političara koji se ponosi svojim korenima, već i pokazatelj dubokih porodičnih veza i tradicije koju cene. Selakovićeva posvećenost tradiciji i porodici očigledna je iz svakodnevnih aktivnosti, a ovaj poseban događaj dodatno je istakao te vrednosti.

 

 

 


Podrška javnosti

Fotografija sa proslave dedinog rođendana naišla je na veliko odobravanje javnosti, koja je pozdravila ministra zbog deljenja intimnog porodičnog trenutka. Mnogi pratioci su izrazili divljenje prema Selakoviću i njegovoj supruzi, ističući važnost očuvanja tradicije i porodičnih vrednosti.


Ova fotografija nije samo još jedna slika političara na društvenim mrežama, već je postala simbol porodičnih vrednosti, tradicije i jedinstva. Ministar Nikola Selaković pokazao je da su mu porodične veze i tradicija izuzetno važne, te da je ponosan na svoje korene. S obzirom na veliku podršku koju je dobio od javnosti, jasno je da ovakvi gestovi imaju poseban značaj i težinu u savremenom društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading