DA SE KRSTIŠ I LEVOM I DESNOM! Pajtić, koji misli da brisom nosa možeš oštetiti mozak, sprda se sa intelektom Ane Brnabić!

Autor:

Vesti

09.03.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka!

DA SE KRSTIŠ I LEVOM I DESNOM! Pajtić, koji misli da brisom nosa možeš oštetiti mozak, sprda se sa intelektom Ane Brnabić!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Bojan Pajtić, nekadašnji bodibilder iz Novog Sada, postao je poznat javnosti kao političar, čije se izjave često nalaze u centru pažnje.

Pajtić je nedavno dao intervju za Novu, gde je izneo svoje stavove o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji.

 

 


Razvoj karijere

Podsetimo, Pajtić je svoju političku karijeru započeo u lokalnoj samoupravi, da bi kasnije postao predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine. Tokom svoje političke karijere, Pajtić je bio poznat po oštrim stavovima i često kontroverznim izjavama.

Izazovi u politici

Jedan od izazova sa kojima se Pajtić suočavao tokom svoje karijere bila je i komunikacija sa aktuelnom premijerkom Anom Brnabić

 

 

Naime, Pajtić je nastavio da potcenjuje Anu Brnabić od koje još vuku traume iz Parlamenta kada ih je danima razvaljivala argumentima.



Novi komentari o Ani Brnabić

U intervjuu za Novu, Pajtić je izneo svoje mišljenje o premijerki Brnabić, izazvavši kontroverze svojim izjavama. Njegova sugestija da premijerka treba da "nauči srpski jezik" i da "razume, kako da razume" parlament, izazvala je žestoke reakcije javnosti i političkih aktera.

Podsetimo, Pajtićeve izjave često su predmet medijskih spekulacija i rasprava. Njegove kontroverzne tvrdnje, poput one o štapićima za bris nosa tokom testiranja na koronu, izazivale su brojne reakcije i podsmeh, a sada je našao da komentariše intelekt premijerke, što je u krajnju ruku - smešno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (30)

Loading
Sonja

09.03.2024 10:50

Covek koji zna mnogo gleda na sebe kao da ne zna nista i nadogradjuje se, a covek koji ne zna nista misli da zna sve, dobar opis Pajtica

Lala

09.03.2024 15:14

Ko je bre Čale, više nek se sklanja!

Sanja

09.03.2024 15:18

Pajtic je neko ko zna jedino da vredja. A nikakvog kredibiliteta nema.

Ceca

09.03.2024 15:20

Pajtic bolje da se ne bruka. Ana Brnabic jeste neko ko je svoju politiku potvrdila konkretnim radom i rezultatima.