Dina Vučinić: Novaković bi bio glavni junak "bele knjige" novosadskog kriminala

Autor:

Vesti

02.03.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad bi se pravila "bela knjiga" novosadskog kriminala, bez imalo sumnje njen glavni junak bio bi Borislav Novaković, istakla je danas član Izvršnog odbora Srpske Napredne stranke Dina Vučinić.

Dina Vučinić: Novaković bi bio glavni junak "bele knjige" novosadskog kriminala

Foto: novisad.rs


"Taj i takav Novaković, koji je do guše ogrezao u kriminal, bez imalo stida napada porodicu Aleksandra Vučića i predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića", navodi se u saopštenju povodom Novakovićeve objave na platformi "Iks" (Tviter), u kojoj tvrdi da je Marko Bosanac "desna ruka" Zvonka Veselinovića, koji "zajedno sa bratom" predsednika Srbije "upravlja" Novim Sadom i "lični je prijatelj" Miloša Vučevića.


Kako se dodaje, Novaković "pogrešno veruje da su zaboravljena njegova nedela, i nada se da će narod poverovati u njegove laži o predsedniku države i predsedniku najsnažnije stranke u Srbiji".


"Ali, neće mu poći za rukom. Građani znaju da je sve što Novaković kaže gomila bestidnih laži i prevara. Narod zna da je sve što je Novaković u politici izveo, uradio na prevaru", piše u saopštenju.


Kako se podseća, u vreme kada je Novaković bio na vlasti, Novim Sadom su harali "Veternički" i "Zemunski" klan, a otmice, iznude, ubistva i ulična razbojništva bila su svakodnevna pojava.


"Građani znaju istinu. Znaju ko je Novi Sad i Srbiju bio doveo do prosjačkog štapa, a ko je Srbiju i Novi Sad spasao iz ruku kriminalne hobotnice kojoj je Novaković pripadao. Novosađani znaju da im se u Vučićevo vreme prosečna plata povećala sa 400 na 950 evra. Novosađani znaju da će 2027. imati prosečnu platu veću od 1.400 evra. Novosađani znaju da im to obezbeđuje politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koju predvodi Miloš Vučević. Novosađani ne glasaju i neće glasati za lažove poput Novakovića već za svoj 'Skok u budućnost' sa Srpskom naprednom strankom", ističe se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading