OVO JE TAČKA NA SVE LAŽI OPOZICIJE Republika ekskluzivno objavljuje detalje izveštaja ODIHR, primedbi i preporuka MANJE NEGO NA IZBORIMA PRE DVE GODINE

Autor:

Vesti

27.02.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvejani svi pusti snovi opozicije, a kampanja laži o navodnoj krađi na decembraskim izborima u Srbiji srušena je kao kula od karata.

OVO JE TAČKA NA SVE LAŽI OPOZICIJE Republika ekskluzivno objavljuje detalje izveštaja ODIHR, primedbi i preporuka MANJE NEGO NA IZBORIMA PRE DVE GODINE

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Kako Republika saznaje, stigao je izveštaj ODIHR, kojim su opozicionari danima pretili i pokazao je da su izbori ne samo bili regularni, već je i broj preporuka koje treba implementirati manji nego nakon glasanja 2022. godine. Takođe, konstatovano je da je prethodne preporuke Srbija implementirala.


Iz izveštaja u koji je Republika imala uvid jasno se vidi da je opozicija, koju je oko sebe okupio Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde (SSP) sve vreme grubo lagala o navodnim nepravilnostima i obmanjivala građane Srbije. I ne samo njih, već je delegacija opozicije, kako se sada ispostavilo, iznela gomilu neistina i tokom posete Strazburu, odnosno Evropskom parlamentu, na dan kada je usvojena sramotna rezolucija tog tela (neobavezujuća), baziorana gotovo isključivo na njihovim itmišljotinama i konstrukcijama, koje je podržala grupa mrzitelja Srbije u EP.


Ovim je sada stavljena tačka na sve opozicione zahteve za nekakvom međunarodnom istragom, traženju da se izbori, pre svega u Beogradu, ponovo zbog navodne krađe i slično. Posebno je zanimljivo videti kako će sada reagovati opozicionari kada im se srušila gomila laži i to od ODIHR, kao specijalizovanog tela OEBS, koje je jedino nadležno da nadgleda, prati i kontroliše izbore u određenoj zemlji, kao i da da je preporuke koje služe poboljšanju pravila i uslova na nekim narednim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Milos

27.02.2024 17:57

Pa normalno da je manje primedbi i preporuka jer su ovi izbori zaista bili regularni.

Odgovori 14 4
Branko N

27.02.2024 17:58

Džaba se opozicija radovala izveštaju ODIHR. U izveštaju nema nikakvih primedbi na izbore niti se pominje nekakva krađa.

Odgovori 15 6
Ljilja

27.02.2024 17:59

Istina uvek izađe na videlo!

Odgovori 15 4
Kekić

27.02.2024 18:00

Kome će se sada opozicija žaliti da su izbori pokradeni.

Odgovori 16 3