EVO KAKO ŠOLAKOVI MEDIJI IZVRĆU I LAŽU! Ovo je neoboriv dokaz da pokušavaju da MANIPULIŠU narodom Srbije, Šapić se odmah oglasio! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

23.02.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šapić dokazao narodu Srbije da mediji Dragana Šolaka lažu.

EVO KAKO ŠOLAKOVI MEDIJI IZVRĆU I LAŽU! Ovo je neoboriv dokaz da pokušavaju da MANIPULIŠU narodom Srbije, Šapić se odmah oglasio! (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/GO Beograd

Aleksandar Šapić

Dobro je poznato da Šolakovi mediji čine sve kako bi ''iskrivili'' stvarnost i istinu i pokušali da ''zamažu'' oči delu javnosti, te ne prezaju ni od čega kako bi postigli svoj cilj.

Da je to istina dokazuje i snimak na kom se jasno vidi da montiraju i izvrću izjave ljudi i menjaju suštinu u smeru koji njima odgovara. 

 

 

To su sada uradili i sa izjavom Aleksandra Šapića za kog tvrde da poziva na nerede po ulicama i da neće ni Srpska napredna stranka priznati izbore.

- Predsednik privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je i da je SNS spremna da ne prizna izbore i da se bije po ulici. ''Više nikad nijedni izbori - niko ih neće priznati. Sutra mi nećemo da ih priznamo, ići ćemo da se bijemo po ulici. Ako nas neko takne reći ćemo to nije demokratija''  - naveli su sa Šolakovih medija kao Šapićevu izjavu, a istina je potpuno drugačija.

Naime, gostujući kod Milomira Marića, Šapić je rekao:

- Ja sam stvarno pokušavao i nakon onog rušenja Beograda i napada na institucije grada, na simbole grada, na pokušaj destabilizacije društva. Tada sam bio i kod Vas i rekao sam da je manje važno ko će upravljati Beogradom ukoliko budemo dozvolili da ovakva atmosfera prevlada i da ovo postane standard ponašanja. Jer više nikada nijedni izbori - niko ih neće priznati. Ići ćemo da se bijemo po ulici. Ako nas neko takne reći ćemo to nije demokratija. Tu nema kraja, ulazimo u anarhiju, u jedno bezvlašće koje apsolutno vodi u građanski rat. Tada sam o tome govorio i to mislim da je bilo najvažnije.

Zbog svih laži koje plasiraju mediji Junajted grupe, Aleksandar Šapić je odlučio da im više ne daje izjave, a sada se oglasio i na svom Instagram profilu.

- Ovo rade već godinama. Izaje falsifikuju, montiraju, seku menjajući potpuno njihov koncept i suštinu, a onda od toga prave vest. Dele je putem svih svojih medija i tako kreiraju javno mnjenje na osnovu svojih laži! Oni sebe zovu ''profesionalni mediji''? E, zato više nema razgovora sa njima, a ne zato što ih se neko plaši. Nek idu slobodno sad nek se žale ''evroparlamentarcima''. Smeće! - napisao je on na svojim mrežama.

Republika

Foto: Twitter

Aleksandar Šapić o opozicionim medijima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading