"SREĆAN ŠTO SAM POSLE DVADESETAK GODINA U PRILICI DA SA NJIM POPIJEM ČAŠU PIVA" Predsednik Vučić se u Minhenu sastao sa Vučurevićem

Autor:

Vesti

16.02.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Minhenu danas je počela 60. Minhenska bezbednosna konferencija.

"SREĆAN ŠTO SAM POSLE DVADESETAK GODINA U PRILICI DA SA NJIM POPIJEM ČAŠU PIVA" Predsednik Vučić se u Minhenu sastao sa Vučurevićem

Foto: Instagram

Predsednik Aleksandar Vučić sreo se u Minhenu sa starim drugom Božidarom Vučurevićem, i, kako je napisao na svojoj Instagram stranici, srećan je što je sa njim imao priliku da popije pivo.

Pivo pre večere. Ovaj što ima najširi osmeh je moj stari drug Božidar Vučurević, prepoznaćete ga po tome što je najstariji, a izgleda mlađe od svih nas.Srećan što sam posle dvadesetak godina u prilici da sa njim popijem čašu piva - napisao je predsednik na svom Instagramu.

 

 

Podsetimo, u Minhenu danas je počela 60. Minhenska bezbednosna konferencija, vodeći svetski forum za debatu o međunarodnoj bezbednosnoj politici, na kojem učestvuje i predsednik Vučić.

 Tokom tri dana konferencije u hotelu Bajerišer Hof, učesnici će razgovarati o najvećim izazovima spoljne i bezbednosne politike, a cilj skupa je izgradnja poverenja, kako bi se doprinelo mirnom rešavanju sukoba, održavanjem kontinuiranog i neformalnog dijaloga unutar međunarodne zajednice.

Tradicionalno u februaru, konferencija okuplja šefove država, vlada, ministara, vodeće ličnosti međunarodnih i nevladinih organizacija, predstavnike industrije, medija, akademske zajednice i civilnog društva koji učestvuju u različitim debatama.

Ove godine okupiće se više od 450 učesnika, a tačan spisak biće objavljen uoči samog početka konferencije. Konferenciji će prisutvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a učešće su najavili američki državni sekretar Entoni Blinken i potpredsednica SAD-a Kamala Haris, šef kineske diplomatije Vang Ji, ministar spoljnih poslova Velike Britanije Dejvid Kameron, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (39)

Loading
Ana

16.02.2024 20:03

Tako je treba dari malo oduška sebi!

Nebojša

16.02.2024 20:05

Okrepite se i predahnite malo prijatelji, prijatno Vam bilo.

Maja

16.02.2024 20:09

Kroz objavu na Instagramu, Vučić pokazuje svoju opuštenu stranu i sposobnost da se poveže s ljudima na različitim nivoima. Živeli!

Maja

16.02.2024 20:09

Lepo je i opustiti se malo sa starim prijateljima.