"SRBIJA SE SVESTRANO RAZVIJA I POSTIŽE VELIKE REZULTATE" Predsednik Vučić primio čestitku od lidera Azerbejdžana

Autor:

Vesti

14.02.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitku su povodom Dana državnosti uputili i predsednik Države Palestine Mahmud Abas, član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i predsednica Republike Grčke Katerina Sakelaropulu.

"SRBIJA SE SVESTRANO RAZVIJA I POSTIŽE VELIKE REZULTATE" Predsednik Vučić primio čestitku od lidera Azerbejdžana

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je, povodom Dana državnosti Republike Srbije, čestitku predsednika Republike Azerbejdžan Ilhama Alijeva, u kojoj se kaže:

- U svoje lično ime i u ime naroda Azerbejdžana upućujem Vam iskrene čestitke za Dan državnosti Srbije. Zahvaljujući Vašem odlučnom vođstvu, prijateljska Srbija se svestrano razvija i postiže velike rezultate. Rezultati vanrednih parlamentarnih izbora, održanih krajem 2023. godine su još jednom dokazali podršku Vašoj nacionalnoj politici, Vašu doslednost i poverenje koje srpski narod ima u Vas. Pridajemo veliki značaj razvoju dobrih odnosa Azerbejdžana i Srbije, koji su zasnovani na tradicionalno dobrim odnosima i obostranom poštovanju i podršci - navodi se u čestitki predsednika Alijeva.

Čestitku su povodom Dana državnosti uputili i predsednik Države Palestine Mahmud Abas, član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i predsednica Republike Grčke Katerina Sakelaropulu.

- U ime Države Palestine, palestinskog naroda i u svoje lično ime, upućujem najsrdačnije čestitke sa najlepšim željama Srbiji i njenom narodu za dalji napredak i prosperitet, a Vašoj Ekselenciji zdravlje, sreću i uspeh - stoji u čestitki predsednika Abasa.

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, čestitajući predsedniku Vučiću Dan državnosti Republike Srbije, uz iskrene želje za trajni prosperitet Srbije,  u čestitki izražava uverenje da će se u duhu doborosusedskih odnosa Srbije i BiH, saradnja podizati na još viši nivo, uz uspešnu realizaciju projekata od obostranog interesa. 

Predsednica Republike Grčke Katerina Sakelaropulu u čestitki predsedniku Vučiću ističe izuzetno dobre odnose Srbije i Grčke, kao i blisku saradnju, koja se uspešno unapređuje u mnogim oblastima, a bazirana je na istorijskim vezama i iskrenom prijateljstvu dva naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (26)

Loading
Nebojša

14.02.2024 17:31

Stižu čestitke sa svih strana sveta, našem dobrom predsedniku.

Jana

14.02.2024 17:49

Mnoge zemlje upućuju čestitke Srbiji i to samo govori koliko je Vučić cenjen u svetu.

Viki

14.02.2024 17:51

Zaista je lepo videti ovakvu čestitku koju je predsednik republike Azerbejdžana uputio Vučiću i našoj zemlji.

Bilja

14.02.2024 17:53

Ovakva čestitka je dokaz da se napredak Srbije i odgovorna politika koju državni vrh vodi zaista primećuje.