KAD POMISLITE DA NIŽE NE MOŽE, ĐILASOVCI VAS DEMANTUJU PONOVO! Opozicija udarila na Putina i Karlsona - čepe se Zapadu, cilj im je uvođenje sankcija Srbiji!

Autor:

Vesti

10.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova kampanja dolazi u momentu dok je za nama još jedna teška borba za Srbiju i njen narod i dok je Rusija čvrsto na srpskoj strani.

KAD POMISLITE DA NIŽE NE MOŽE, ĐILASOVCI VAS DEMANTUJU PONOVO! Opozicija udarila na Putina i Karlsona - čepe se Zapadu, cilj im je uvođenje sankcija Srbiji!

Foto: Tanjug/AP, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Marinika Tepić i Dragan Đilas krenuli su u totalnu hajku na Vladimira Putina i Takera Karlsona, ne bi li se dodovorili Zapadu kako bi bile uvedene sankcije Srbiji!

Naime, posle sramne rezolucije Evropskog parlamenta, putem medija naklonjenih opoziciji, Marinika Tepić i Dragan Đilas započeli su pravu kampanju kojom najavljuju, i što je još gore, jedva čekaju eventualne sankcije EU, dodvoravajući se zapadnim huškačima.

Antiruska histerija postala je sada nastavak antidržavnih akcija Đilasovaca u Strazburu kada su otišli kod najveće Kurtijeve lobistkinje Viole fon Kramon da traže sankcije za Srbiju.

Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, koji je emitovan ekskluzivno preksinoć, izjavio je da Moskva nije mogla da ne stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih.

- Rusija nije mogla da ne ustane u odbranu Srbije tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji - izjavio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u intervjuu koji je ceo svet iščekivao i dodao:

- Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima; nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba, jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama - rekao je Putin komentarišući kako je NATO prekršio obećanje Rusiji da se neće širiti na istok, a što je u srži tekućeg konflikta s Ukrajinom.

Kako je naveo, SAD su se uprkos tome odlučile na kršenje međunarodnog prava i bombardovanje Beograda.

Na ovu izjavu nisu ostali imuni mediji bliski opoziciji, te su objavili nebrojane vesti, a sve sa istim ciljem: Putin slagao da su nam Rusi pomogli dvedesetih, istina je daleko drugačija: Uveli su nam sankcije, naoružavali Hrvatsku i odlikovali Tuđmana.

Takođe se nisu ustručavali ni napada na kolegu novinara Takera Karlsona, pa su se nizali tekstovi o njemu sa naslovima: "Šest pitanja koje Taker Karlson nije smeo da postavi Putinu (a morao je)", "Smeši mu se neka diplomatska funkcija: Šta Karlsonu donosi intervju sa Putinom", itd...

Ipak, ono što zaboravljaju da pomenu, a što je vrlo važno je to da se ​Rusija, zajedno sa Kinom, u Savetu bezbednosti usprotivila NATO intervenciji!

Ova kampanja dolazi u momentu dok je za nama još jedna teška borba za Srbiju i njen narod i dok je Rusija čvrsto na srpskoj strani. Istovremeno na drugoj strani Đilasovci su tražili kaznu za sopstvenu zemlju i narod, te im tako sada smeta i Putin, i Rusija, samim tim i njihova podrška u očivanju teritorijalnog integrteta i suvereniteta Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (12)

Loading
Slađana

10.02.2024 13:08

Marinika i Đilas ljube skute Srbomrscima samo da bi ih doveli na vlast. Prvog dana kada bi došli na vlast đilasovci bi uveli sankcije Rusiji i priznali nezavisnost lažne države, tzv. Kosova.

mile

10.02.2024 14:21

Nemamo mi opoziciju, ovi su poslusnici zapada i prodaju Srbiju za sicu!!!

dule

10.02.2024 14:22

Bruka i sramota su za našu zemlju.Strani plaćenici koji rade samo zbog svojih ličnih interesa.

jovo

10.02.2024 14:24

Tepićka, Zelenović i njima slični su sramota za srpski rod! Ići protiv svoje države zarad ličnih interesa je nešto najgore što neko može da učini!