PIJAN JEŠIĆ KASNIO U KAFANU, PA IZUDARAO ŽENU! Bivši potpredsednik Demokratske stranke SUPRUZI zadao više udaraca: Izrečena mu HITNA mera zabrane prilaska!

Autor:

Vesti

05.02.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između supružnika je izbila svađa, a onda je Goran, kako se sumnja, zadao nekoliko udaraca Ružici po glavi i telu.

PIJAN JEŠIĆ KASNIO U KAFANU, PA IZUDARAO ŽENU! Bivši potpredsednik Demokratske stranke SUPRUZI zadao više udaraca: Izrečena mu HITNA mera zabrane prilaska!

Foto: youtube.com

Supruga Gorana Ješića, bivšeg potpredsednika Demokratske stranke u Novom Sadu, Ružica Ješić, prijavila je juče muža za nasilje u porodici, odnosno da ju je tukao.


Prema informacijama, između supružnika došlo do verbalne rasprave, nakon čega je Goran Ješić, u alkoholisanom stanju, otvorenom šakom zadao Ružici nekoliko udaraca po glavi i telu.

 

Naime, supružnici su trebali da idu u kafanu, a njegova supruga je kasnila, što je Ješića razbesnelo. 

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Goran Ješić

Supruga je Ješića najpre gađala rolnom toalet papira, a nakon toga je gurnula dasku za peglanje, pri čemu je pegla pala na ruku nekadašnjeg podpredsednika Demokratske stranke. 

Nakon toga je usledilo guranje, gde je Ružica pokušala da ga izgura iz kupatila,međutim, to se završilo žestokim šamaranjem. On je nju, kako se navodi, nekoliko puta udario po glavi i telu. 

Ružica tom prilikom nije zadobila vidljive povrede, a ona je, po smirivanju situacije pozvala i policiju, međutim, kako se saznaje, ona nije želela da podnese krivičnu prijavu protiv supruga, već je zatražila da se on upozori. 

IZREČENA MERA ZABRANE PRILASKA

Organi reda su se brzo uputili na adresu Ješića, gde je odmah izvršena procena rizika. Nakon svega viđenog, usledila je hitna privremena mera zabrane prilaska žrtvi nasilja, kao i to, da osumnjičeni bude privremeno udaljen iz stana, jer je prema proceni policajaca, bio u stanju da ponovi delo, kao i da konzumira alkohol. 

Ekipa portala Republika, pokušala je da stupi u kontakt sa Goranom Ješićem, međutim, na poziv i pitanja koja smo poslali, nismo dobili nikakav odgovor. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading