KURTIJEVI SPECIJALCI TERORIŠU SRBE NA KIM! Tzv. kosovska policija upala u fabriku vijaka u Brnjaku, sramotu nadgledao Svečlja lično!

Autor:

Vesti

03.02.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju, policija je koristila dronove kako bi nadgledala teren i bila stacionirana kod mosta u blizini fabrike.

KURTIJEVI SPECIJALCI TERORIŠU SRBE NA KIM! Tzv. kosovska policija upala u fabriku vijaka u Brnjaku, sramotu nadgledao Svečlja lično!

Foto: Tanjug/AP

Danas je došlo do neobičnog događaja u fabrici vijaka u Brnjaku, koja je zatvorena još 1995. godine. Pripadnici tzv. kosovske policije, sa pet do šest džipova, upali su u ovaj objekat, a prisustvovao im je i ministar unutrašnjih poslova tzv. Kosova, Dželjalj Svečlja.

Policija nadgleda teren dronovima

Prema izveštaju, policija je koristila dronove kako bi nadgledala teren i bila stacionirana kod mosta u blizini fabrike. Ova akcija izazvala je pažnju zbog činjenice da se fabrika nalazi na svega 100 metara udaljenosti od ambulante i škole, a u samom objektu nije bilo ni čuvara ni mašina, prenosi Kosovoonline.

Reakcija zamenika direktora tzv. kosovske policije

Zamenik direktora tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani, dao je izjavu za Kosovo Onlajn, priznajući prisustvo policije u fabrici. Međutim, on je istakao da nisu "upali" u fabriku, već da su samo "možda otišli nešto da vide", dodajući da je fabrika u vlasništvu Kosovske agencije za privatizaciju te da su već bili tamo više puta.

Ovaj incident baca senku sumnje na aktivnosti u vezi sa fabrikom vijaka u Brnjaku, a javnost ostaje u iščekivanju dodatnih informacija o ovom događaju.

(Kosovoonline)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading