ĐILAS KO ILIJA ČVOROVIĆ, JURI ŠPIJUNE PO STRANCI: Lider SSP pobesneo posle pisanja Srpskog telegrafa

Autor:

Vesti

29.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je vaš list obelodanio skandal u SSP koji se umalo nije završio tučom, on je poludeo, urlao i pretio "doušnicima", otkriva naš izvor

ĐILAS KO ILIJA ČVOROVIĆ, JURI ŠPIJUNE PO STRANCI: Lider SSP pobesneo posle pisanja Srpskog telegrafa

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, pobesneo je što informacije iz stranke cure u medije, pa je u stilu Ilije Čvorovića počeo da juri špijune i krticu koja iznosi njegov prljav stranački veš u javnost.

SVI ĆUTALI

Kako saznaje Srpski telegraf, povod je tekst u kom je naš list otkrio veliki skandal u SSP. Naime, haos je izazvao Aleksandar Bijelić, Đilasova desna ruka, kad je skočio da bije Pavla Heđešija, odbornika SSP s kvote sindikata "Sloga", a kada je sve to procurilo urlao je na saradnike da više ništa ne sme da izađe iz stranačkih prostorija i da će "doušnici" biti najstrože sankcionisani.

- Đilas već druže vreme besni što informacije iz stranke cure u javnost, ali kad je video da je neko medijima dojavio da je Bijelić kidisao da tuče Heđešija, potpuno je izgubio kontrolu. Vrištao je na saradnike da je takvo ponašanje nedopustivo, da to šteti stranci i da će ga oni koji daju informacije novinarima, kad bude saznao ko su, zapamtiti - kaže izvor našeg lista iz vrha SSP.

Monolog je potrajao, a saradnici kojima se obraćao su ćutali i gledali u pod.

- Niko nije hteo niti je to uopšte, ako ćemo iskreno, moguće, da ulazi u raspravu s njim. Svi su ćutali dok je on držao slovo. Rekao im je da budu sigurni da će saznati ko je taj što cinkari i da mu se ne piše dobro, da s njim nema zezanja niti mu treba da ga razvlače za takve stvari po medijima - kaže naš izvor i dodaje:

- Još je dodao i da sumnja na neke ljude da su oni ti koji dojavljuju novinarima informacije. Nije rekao imena niti bilo šta bliže. Nije uopšte prijatna atmosfera u stranci. Svi imaju osećaj da su pod lupom, kao da nas iz prikrajka posmatra. Strašno!

ČIŠĆENJE REDOVA

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Darko Obradović

To bi, navodi dalje naš izvor, moglo da znači da će krug najpoverljivijih saradnika dodatno "profiltrirati".

Politički analitičar Darko Obradović kaže da je ovo već viđen scenario.

- Kada određena politička organizacija doživi krizu ideja, debakl na izborima i odsustvo motivacije u sopstvenom članstvu, okreće se potrazi za krticama i kolebljivcima. Unutrašnja kriza se na najbolji način manifestuje međusobnim sumnjičenjima, čime s zapravo izbegava odgovornost vođa - navodi Obradović.

Već jednom pretio saradnicima

Kad je Dejan Bulatović otkrio da je Dragan Đilas kod njega na imanju, koje je opasana kamerama, pretukao psa kog je udomio, i to naočigled svoje ćerke koja ga je molila da prestane, lider SSP je sazvao sastanak u stranci da bi videli šta dalje i kako.
Đilas je tad rekao saradnicima da će Bulatović da ga zapamti što je to izneo u javnost, a na pitanje saradnika da li je to zaista uradio, izbegavao je odgovor.

Miloševom "patrioti" Kurti nije terorista

Predrag Marsenić, saradnik lidera Nove DSS Miloša Jovanovića, u gostovanju na televiziji otkrio je da se radi o stranci lažnih patriota. Naime, on je pred kamerama tvrdio da Aljbin Kurti nije terorista.

U debati s funkcionerom SNS Vladimirom Đukanovićem, koji je Kurtija jasno okarakterisao kao teroristu, Marsenić je rekao:

- Da krenemo od onoga s čim se slažemo, ja zaista mislim da je gospodin Đukanović u pravu kad kaže da Zapad gura Kurtija, međutim, to puštanje Aljbina Kurtija, on je tad bio student, nije bio nikakav terorista, nije bio ni u kakvoj vojnoj formaciji. Nije bio terorista, nije bilo dokaza za to.

Na Đukanovićevo pitanje šta je bila Fljora Brovina i da li je i ona bila terorista, Marsenić je rekao da ne zna, a na konstataciju da je ona ubijala srpsku decu, upitao je:

- A kada je to radila?

Bodrožiću Marinika "nestranačka ličnost"

Željko Bodrožić, predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije, pravdao se da je vodio miting opozicionog Proglasa zbog toga što je ova organizacija, kako je rekao, vanstranačka.
Međutim, on je prećutao činjenicu da je s tog istog skupa prvo pozvao da govori Mariniku Tepić iz Đilasove koalicije Srbija protiv nasilja, a zatim i ostale članove - Radomira Lazovića i Miroslava Aleksića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Tanja

29.01.2024 22:24

Ovaj Đilas je puko ko zvečka. Priviđaju mu se izdajnici a sam je najveći licemer i izdajica svog naroda i prodana duša.

Nenad

29.01.2024 22:31

Djilasovac sve napada kao Djavo je.

Jovana

29.01.2024 22:31

Ali apsolutno svi Đilasovi saradnici su agresivci i nasilnici.

DragoN

29.01.2024 22:33

Kakav gazda takva u stranka. Sve krtice i izdajnici.