OVAKO JE VUČIĆ GOVORIO O SVETOM SAVI: Reči koje će vas inspirisati

Autor:

Vesti

27.01.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić na Svetosavskoj akademiji u Skoplju

OVAKO JE VUČIĆ GOVORIO O SVETOM SAVI: Reči koje će vas inspirisati

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je prisustvovao svečanoj Svetosavskoj akademiji u Skoplju, gde je izneo važne poruke o značaju izbora u savremenom društvu.

Poruka o Svetom Savi

U svom obraćanju na društvenoj mreži Instagram, predsednik Vučić istakao je da priča o Svetom Savi staje u jednu reč – izbor. Naglasio je da i danas naš put zavisi od izbora koje činimo kao narod. Postavio je dilemu da li će kao narod izabrati slobodu ili nečije sizerenstvo, vlast nad nama, nezavisnost ili vazalstvo, suverenitet ili podaništvo. Ove reči ukazuju na važnost odluka koje donosimo i njihov uticaj na budućnost društva.

 

 


Teška situacija zemlje

Vučić je istakao da Srbija nije u lakoj situaciji, ali bez obzira na težinu izazova, izabrala je put slobode, suvereniteta i nezavisnosti. Ovaj stav predstavlja jasnu političku poruku koja naglašava odlučnost i opredeljenje zemlje u savremenim geopolitičkim okolnostima.

Aleksandar Vučić je svojim prisustvom na Svetosavskoj akademiji u Skoplju još jednom potvrdio važnost očuvanja srpskog identiteta i tradicije, te istakao kontinuitet očuvanja duhovnih vrednosti i nacionalnog nasleđa. Ovo predstavlja važan korak ka jačanju veza između Srbije i Makedonije, kao i promociji međusobnog kulturnog i duhovnog nasleđa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Мiraš

27.01.2024 23:48

Vučić uvek govori iz srca i duše o svemu, pa tako i o Svetom Savi.

Danka

27.01.2024 23:55

Надахнуто, достојанствено, на понос!

Ana

28.01.2024 07:15

Svako doživljava Svetog Savu na svoj način, od onog najmlađeg do najstarijeg.

Dragan J

28.01.2024 07:57

Danka: I ovaj put je Vučić dokazao da je odgovoran državnik i Srbija se ponosi što ima takvog predsednika.