"VELIKI PROFESIONALCI"! Ogroman peh Nove - slikom i naslovom optužuju bivšeg ministra Stefanovića, ali u tekstu NI SLOVO O MINISTRU! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdaju se za profesionalce u ovom poslu, ali dopuštaju sebi nedopustivo!

"VELIKI PROFESIONALCI"! Ogroman peh Nove - slikom i naslovom optužuju bivšeg ministra Stefanovića, ali u tekstu NI SLOVO O MINISTRU! (FOTO)

Foto: Rade Prelic, Nenad Milivojevi' , Nova S

U štampanom izdanju lista Nova.rs danas je objavljen tekst pod naslovom "Sa Belivukom sam se video na molbu ministra Stefanovića", uz koju je objavljena i slika nekadašnjeg ministra u Vladi Srbije Nebojše Stefanovića sa Aleksandrom Papićem

Tekst, uz isti naslov i nadnaslov: "Iskaz biznismena Aleksandra Papića" osvanuo je i na naslovnoj strani i sve bi bilo sasvim u redu, da se naslov poklapa sa onim što u tekstu piše.

Republika

Foto: Nova S

Naslovnica Nove

Naime, "veliki profesionalci", za koje se izdaju novinari Nove, zaboravili su jedan mali detalj - da u tekstu navedu upravo citat kojim tako pompezno optužuju ministra Stefanovića da je spojio Papića i vođe klana Belivuk-Miljković.

Postavlja se i jasno pitanje, ako su stvarno toliki profesionalci, kako je moguće da se ovakav propust dogodi?!

Foto: Nova S

 

U tekstu Nove jasno se napominje i da je Aleksandar Papić potvrdio da je član Srpske napredne stranke, ali da je kategorično negirao da je u ime ove stranke ikada davao novac klanu, kao i u svoje ime, kako su Belivuk i Miljković tvrdili.

Takođe, objasnio je i otkud sat koji ima ugraviranu posvetu "Za brata", marke "Roleks", kod Miljkovića.

Rekao je da je Miljkovića i Veljka Belivuka sreo jednom prilikom u restoranu, kao i da je tad nosio pomenuti sat kako bi ga isprobao. Miljković je video sat i pitao ga da mu proda za rođaka, jer ne može nigde da ga nađe. Nakon više dana ubeđivanja, Papić je odlučio da to učini za, kako je izjavio pred Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, 16.000 evra, takođe piše u tekstu.

Međutim, ostaje nejasno otkud "profesionalcima" Nebojša Stefanović u naslovu teksta na 8. strani, kao i na naslovnoj strani, kada se bivši ministar i ne spominje.

Nova neće da objasni

Ekipa Republike uputila je Novoj i autoru spornog teksta zahtev da nam objasne kako je moglo da dođe do ovakvog propusta, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading