JEDAN OD LIDERA OPOZICIJE OČIGLEDNO MISLI DA JE NAROD SLEP: Poziva na proteste sa plaže u Zanzibaru!

Autor:

Vesti

17.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Lazović, preko Dubaija i Tanzanije, otišao da se brčka na ekskluzivnoj lokaciji.

JEDAN OD LIDERA OPOZICIJE OČIGLEDNO MISLI DA JE NAROD SLEP: Poziva na proteste sa plaže u Zanzibaru!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ, Shutterstock

Radomir Lazović, prvi na izbornoj listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", umesto na proteste, na koje uredno poziva običan narod (doduše, ne baš uspešno), odlučio je da ode na Zanzibar. Logično, toplije je, a i mora večiti student malo i da se odmori.

Mada je sve vreme bio jedan od najglasnijih iz redova Đilasove opozicije, pozivajući na to kako pravda mora biti zadovoljena, jer su, kako tvrdi, izbori pokradeni, Lazović je tu istu pravdu, za koju se navodno bori, odlučio da potraži u Africi. Tako je, kako nam je otkrio razočarani sagovornik iz bliskog Lazovićevog okruženja, opozicioni lider krenuo 3. januara put daleke destinacije, preko Dubaija i Tanzanije. A vi se Beograđani mrznite na ulicama...

- Lazović je 3. januara otputovao, prvo je leteo iz Beograda za Dubai, odakle je, posle kraće pauze nastavio za Tanzaniju i zatim Zanzibar. To je, podsetiću vas, bilo u jeku najveće rasprave oko toga kako da nastavimo proteste i animiramo građane da izađu na ulice. Pa kakvu mi to poruku onda šaljemo na ovaj način - ispričao je naš sagovornik, ne krijući koliko je razočaran u čoveka s kojim je, kako kaže, delio dobro i zlo ili je bar tako mislio.

Da je ova informacija tačna, potvrđuje i činjenica da Radomira Lazovića nismo mogli videti na poslednjim opozicionim događanjima.

Foto: youtube.com/ Sputnjik Srbija

Stevica Deđanski

Politički analitičar Stevica Deđanski za Srpski telegraf ističe da Lazović nije jedini koji ovako radi i ima ovakav odnos prema svojim biračima, te da je to česta pojava kod predstavnika opozicije.

- Ne zaboravimo i Bjelogrlića, koji je otputovao u Ameriku, dok je na sva usta pozivao na proteste. Sve u svemu, ovo savršeno potvrđuje ono što sam i ranije govorio, da će protesti trajati dok ne počne skijanje. Evo, vidimo, Lazović više preferira kupanje. Sad će opet malo da se bave protestima, jer imaju slobodnog vremena do proleća, kada će uslediti nova putovanja, zatim dolazi leto. I tako u krug. Ipak, narod sve to vidi, nije slep, zato oni i ne mogu da osvoje glasove, što mene, iskren da budem, raduje - ističe Deđanski.

Podsetimo, Radomir Lazović je ranije u skupštini imao ispade, koristeći u ozbiljnim političkim raspravama stihove iz turbo-folk pesama. Tokom tadašnje skupštinske rasprave, kada je predsednik Aleksandar Vučić odgovarao na pitanja poslanika, tadašnji šef poslanicke grupe Zeleno-levi klub je šefu države neprimereno poručio da ne može da se odluči da li je predsednik, premijer, predsednik mesne zajednice...
- I kao što stih jedne popularne pesme kaže: "Ti lutaš bebo, skrenuo si s puta bebo". Mi smo kao društvo skrenuli s puta - kazao je Lazović tom prilikom, citirajući stihove jedne turbo-folk numere, što je kasnije izazvalo pregršt negativnih komentara u javnosti.

A Bjela biznis-klasom pravac Njujork

Imao je na koga Radomir Lazović da se ugleda. Neki dan ranije, glumac, reditelj i osnivač Proglasa Dragan Bjelogrlić pozivao je narod da se okupi na protestu ove organizacije 30. decembra, iako je uveliko bio u Americi. 
- Po svemu sudeći, Bjelogrlić je u Ameriku otišao zbog premijere svog filma "Čuvari formule", zakazane tek za 11. januar u Čikagu. Dakle, prvo provod, a onda biznis i novac ispred ideala. Toliko o borcu za pravdu iz kruga dvojke - pisao je tada naš list.
Podsetimo, Bjelogrlić je tom prilikom uslikan na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, a prema pisanju medija on je biznis-klasom leteo za Njujork. 

 

Ćuta plače za Boškom

Aleksandar Jovanović Ćuta, kandidat za Đilasove liste ,,Srbija protiv nasilja", tuguje za Boškom Obradovićem. Naime, Ćuta je, gostujući na jednom od Šolakovih kamala, s puno žaljenja govorio o tome kako Obradović nije prešao cenzus:
- Da je Boško Obradović prešao cenzus u Beogradu, mi bismo slavili pobedu! Ali, Boška sada nema u Skupštini, nema Jeremića.

 


Mariniki se priviđa Vučić, a
on 1.115 kilometara daleko

I dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u Davosu, gde učestvuje na samitu Svetskog ekonomskog foruma, potpredsednici Đilasove stranke Mariniki Tepić pričinjava se kako viri iza zavese u zgradi Predsedništva i odatle gleda protest (inače slabo posećen).
- Vučić je kukavica koja sada viri iza zavese Predsedništva - kazala je Marinika na skupu, dok je šef države bio 1.115 kilometara daleko.
Ipak, s obzirom na to kako su joj se od koka nosilja sa vojnog gazdinstva u Moroviću privideli zasadi marihuane, ništa čudno...

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Sara

17.01.2024 17:04

Mene bi bilo sramota.

Miko

17.01.2024 17:13

Ima se može se , Lazoviću je baš " loše "...

Miki

17.01.2024 17:15

Opozicija standardno bahato i bezobzirno se ponaša .

Baki

17.01.2024 17:17

Opozicija misli samo na svoj interes,za njih drugo ništa nepostoji ...