VUČEVIĆ NA BOŽIĆNOM PRIJEMU U BIH: Afirmacija univerzalnih vrednosti za prosperitet i zajedništvo! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

12.01.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević prisustvovao je Božićnom prijemu u BiH.

VUČEVIĆ NA BOŽIĆNOM PRIJEMU U BIH: Afirmacija univerzalnih vrednosti za prosperitet i zajedništvo! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/milosvucevic/

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je tradicionalnom božićnom prijemu koji je priredila srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Cvijanović je poželela dobrodošlicu gostima i istakla da Božić podseća na temeljne vrednosti koje imaju koliko hrišćanski toliko i univerzalni karakter.

 

 

Vrednosti poput ljubavi, tolerancije, milosrđa, solidarnosti, čovekoljublja prevazilaze granice jedne religije ili kulture. One su zajedničke različitim kulturama i ljudima na svim stranama sveta bez obzira na boju kože ili versku i nacionalnu pripadnost. Afirmacija ovih vrednosti ključna je za napredak i prosperitet višenacionalnih i multikonfesionalnih zajednica kakva je Bosna i Hercegovina - poručila je Cvijanović.

Prijemu su prisustvovali predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Srbije Nemanja Starović, šefovi kabineta potpredsednika Vlade i ministra odbrane Žarko Mićin i brigadni general Goran Momčilović, savetnici ministra odbrane i potpredsednika Vlade Nikola Banjac i Danica Stanisavljević i izaslanik odbrane potpukovnik Saša Nešić, navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (26)

Loading
SLOBA

12.01.2024 08:06

ODNOSI PUNI POSTOVANJA I PRIJATELJSTVA!

Lazar

12.01.2024 08:07

Nemamo neprijatelje u svetu svima pružamo ruku prijateljstva

Ana

12.01.2024 08:07

Vazno učešce, gradimo dobru saradnju sa Bih.

Miro Đ

12.01.2024 08:10

RS svake godine organizuje božićni prijem na kome se okupe mnogi gosti. Naravno svake godine neko od zvaničnika iz Srbije bude prisutan na tom prijemu.