ALO ČOVEČE, UBIĆEŠ NEKOGA! Bahati Dragan Đilas opet uslikan kako divlja u saobraćaju! VOZAČI, OPREZ! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.01.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napominjemo da ovo nije prvi put da se Dragan Đilas bahati u saobraćaju i krši bezbednosne propise.

ALO ČOVEČE, UBIĆEŠ NEKOGA! Bahati Dragan Đilas opet uslikan kako divlja u saobraćaju! VOZAČI, OPREZ! (FOTO)

Foto: Twitter

Dragan Đilas, pokrovitelj nasilnih protesta krajem ove godine u Beogradu, opet je, navodno, snimljen kako divlja po putu i time ugrožava živote ko zna koliko ljudi.

 

 

Naime, na društvenoj mreži X, objavjena je slika na kojoj je usnimljen vozač kako pretiče dugačku kolonu automobila, ne marići ni za svoj, a kamoli za živote ljudi u vozilima koja je preticao. Na mrežama se odmah pojavila i informacija da se radi o Draganu Đilasu.

Iako ovo niije proverena informacija, uz fotografiju je napisano sledeće:

- Šta ovo radi čika lopov Dragan Đilas!? Zašto niko od nadležnih ne reaguje na opasnu i bahatu vožnju ovog nitkova ? Koliko mi je poznato ovo nije prvi put da dotični grubo krši bezbednost u saobraćaju i MOLIM nadležne da hitno reaguju, jer ovaj će ubiti nekog. Hvala - napisao je čovek koji je objavio sliku bahate i opasne vožnje Dragana Đilasa. 

Napominjemo da ovo nije prvi put da se tvrdi da se Dragan Đilas bahati u saobraćaju i krši bezbednosne propise. 

On je 2021. godine zaustavljen na na putu prema Nišu kako vozi svoj BMW brzinom od 174 kilometra na čas, pa tri godine ranije kako isto pretiče, u punoj brzini,  kolonu dok je išao prema Šapcu...

Na državnom putu gde je maksimalna dozvoljena brzina 130 kilometara na čas, Đilas je bahato dodao gas i prekoračio dozvoljeno ograničenje.

Međutim, vrhunac njegovog bahaćenja nije samo kršenje bezbednosnih propisa u saobraćaju, jer se Đilas nije libio ni da preti policajcima koji ga u tome zaustave. 

Javnost u Srbiji bila je u šoku kada je pre nekoliko godina isplivao snimak na kome se čuje Dragan Đilas kako preti saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje u žutoj traci.

Na audio snimku koji je nastao u vreme vlasti DS, dok je Đilas bio direktor Narodne kancelarije predsednika Srbije Borisa Tadića 2004. i početkom 2005. godine, čuje se kako ovaj političar vređa i preti policijskom službeniku.

Nakon što je policajac pokušao da zbog prekršaja sankcioniše Đilasa, ovaj mu je zapretio poručivši mu: "Odjebi, bre, ostaćeš bez posla!"

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Branka

04.01.2024 14:02

Sto kazu ljudi,tacno se i po stilu voznje moze zakljuciti kakav je ko covek.

Borka

04.01.2024 14:03

Bahat i agresivan u zivotu,takav i za volanom.

Kamin

04.01.2024 14:05

Страшно понашање Риђија!

Boban

04.01.2024 14:06

Kakav si u zivotu,takav si i za volanom.U Djilasovom slucaju,bahat,bezobrazan i agresivan.