PREDSEDNIK SUTRA NA FRUŠKOGORSKOM KORIDORU: Vučić obilazi radove na tunelu "Iriški venac"

Autor:

Vesti

01.01.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić obilazi radove na tunelu "Iriški venac"

PREDSEDNIK SUTRA NA FRUŠKOGORSKOM KORIDORU: Vučić obilazi radove na tunelu "Iriški venac"

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, planira da sutra poseti radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", koji se nalazi u sklopu projekta Novi Sad – Ruma.

Ova deonica predstavlja važan deo Fruškogorskog koridora, a predsednik će lično obići radove i informisati se o napretku projekta. Prema zvaničnom saopštenju Službe za saradnju sa medijima Predsednika Republike, početak obilaska radova zakazan je za 10:30 časova.


Projekat Novi Sad – Ruma: Povezivanje važnih saobraćajnica

Projekat Novi Sad – Ruma predstavlja značajan korak ka povezivanju važnih saobraćajnica u Republici Srbiji. Fruškogorski koridor, na kojem se nalazi deonica sa tunelom "Iriški venac", ima za cilj da unapredi infrastrukturu i omogući efikasniji transport putnika i robe.

Detalji o tunelu "Iriški venac"

Tunel "Iriški venac" predstavlja tehnički izazovnu tačku na ovoj deonici puta. Njegova izlazna portalna konstrukcija zahteva pažljivo planiranje i izvođenje radova kako bi se osigurala bezbednost saobraćaja i efikasno funkcionisanje tunela. Predsednik Vučić će imati priliku da se upozna sa tehničkim karakteristikama tunela i radovima koji se izvode na njegovom izlaznom portalu.

Angažovanje Predsednika u praćenju infrastrukturnih projekata

Poseta predsednika Aleksandra Vučića radovima na tunelu "Iriški venac" još jedan je primer njegovog angažovanja u praćenju infrastrukturnih projekata od velikog značaja za Srbiju. Ovakva posvećenost omogućava da se projekti realizuju u skladu sa najvišim standardima i da doprinesu razvoju saobraćajne infrastrukture zemlje.

Kao novinar, pratite naš portal kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o poseti predsednika Vučića radovima na tunelu "Iriški venac" i drugim značajnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (23)

Loading
Pero

01.01.2024 17:01

Početak nove godine radno za Vučića

Fad

01.01.2024 17:04

Obilazak radova na putu Novi Sad Ruma je dokaz da Srbija kde dalje

Gaga

01.01.2024 17:12

Dok opozicija glumi,protestuje i pravi budale od sebe,Vučić nastavlja započeto i obećano građanima Srbije

ceca

01.01.2024 17:22

Posetom radovima na tunelu "Iriški venac", što jasno ilustruje njegovu posvećenost infrastrukturnom razvoju zemlje