BRNABIĆ ČESTITALA GRAĐANIMA SRBIJE: Neka 2024. godina bude godina stabilnosti, napretka i daljeg razvoja

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brnabić je srdačno poželela srećnu Novu godinu svim građanima Srbije, naglašavajući time želju za prosperitetom i blagostanjem svih građana.

BRNABIĆ ČESTITALA GRAĐANIMA SRBIJE: Neka 2024. godina bude godina stabilnosti, napretka i daljeg razvoja

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić danas je uputila čestitke građanima Srbije povodom Nove 2024. godine, izražavajući želju da ova godina bude obeležena stabilnošću, napretkom i daljim razvojem.


U svom obraćanju, Brnabić je istakla uverenje da dodatnim zalaganjem i radom u narednoj godini Srbija može nastaviti da ostvaruje napredak u projektima i ciljevima postavljenim pred sobom. Ova izjava naglašava posvećenost Vlade da kontinuirano radi na unapređenju života građana i daljem razvoju zemlje.


Predsednica Vlade je izrazila uverenje da će, uprkos brojnim izazovima, Srbija nastaviti da podiže životni standard građana, te da će rad i odlučnost biti ključni faktori u prevazilaženju svih prepreka. Ova izjava naglašava važnost rešenosti i upornosti u ostvarivanju ciljeva, bez obzira na okolnosti.


U svojoj poruci, Brnabić je srdačno poželela srećnu Novu godinu svim građanima Srbije, naglašavajući time želju za prosperitetom i blagostanjem svih građana.

Ana Brnabić je ovom prilikom još jednom istakla posvećenost Vlade da nastavi sa radom na izgradnji snažne i uspešne Srbije u svim sferama, što predstavlja jasan pravac delovanja u narednom periodu.

Podsetimo, i predsednik Srbije Aleksdandar Vučić, danas je govorio o predstojećim praznicima: 

- Božić je važniji praznik, i to najradosniji. Badnji dan je prelep. Obično je Danilo bio položnik, sad videćemo kako će Vukan to da odradi, idemo kod mojih za Božić - kazao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bubi

31.12.2023 13:33

Verujemo da će naredna godina biti godina mira i napretka!

Goran

31.12.2023 17:38

Lep gest premijerke da se obrati svim građanima. Neka Nova godina donese prosperitet i mir svim porodicama u Srbiji.

Kika

31.12.2023 18:54

Nadam se da će 2024. biti godina u kojoj će se aktivno raditi na jačanju institucija i vladavine prava, što je temelj stabilnosti i razvoja

Novak

31.12.2023 20:10

Srećna Nova godina svim građanima