KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA SRBINA KOD ZUBINOG POTOKA! Privedeni pružao otpor pri hapšenju, priveli ga zbog KRIJUMČARENJA ovaca!

Autor:

Vesti

30.12.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pokušaju da zaustavi i kontroliše sumnjiva vozila, policija je naišla na oružani otpor osumnjičenih lica.

KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA SRBINA KOD ZUBINOG POTOKA! Privedeni pružao otpor pri hapšenju, priveli ga zbog KRIJUMČARENJA ovaca!

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Tzv. kosovska policija uhapsila je danas muškarca srpske nacionalnosti u selu Bube, kod Zubinog Potoka zbog, kako su saopštili, napada na službeno lice i krijumčarenja robe. Navode da je D. I., za koga se sumnja da je iz Srbije krijumčario ovce, prilikom hapšenja pružio oružani otpor.

U saopštenju objavljenom na Fejsbuku navedeno je da su policijski službenici Jedinice za brze intervencije Granične policije danas oko 6:15 časova u selu Bube u Zubinom Potoku primetili sumnjivo kretanje pojedinih vozila, prenosi Kosovoonline.

- U pokušaju da zaustavi i kontroliše sumnjiva vozila, policija je naišla na oružani otpor osumnjičenih lica. U takvoj situaciji, kako bi se zaštitili i stavili situaciju pod kontrolu, policajci su na napad odgovorili oružjem i uspeli da uhapse jednog od osumnjičenih, D. I., 1981. godište, kosovski Srbin iz Zubinog Potoka. Tokom razmene vatre, policajci i uhapšeni nisu povređeni - saopštili su iz tzv. kosovske policije.

Prilikom kontrole kamiona osumnjičenog pronađeno je 40 komada ovaca, bez prateće dokumentacije, za koje se sumnja da su prokrijumčarene iz Srbije na tzv. Kosovo.

U blizini su pronađena i dva napuštena vozila, za koja se sumnja da su pratili kamion.

Na lice mesta izašle su nadležne policijske jedinice, a o slučaju je obavešten tužilac.

- Protiv osumnjičenog je pokrenut postupak za dva krivična dela: napad na službeno lice i krijumčarenje robe. Kamion sa ovcama poslat je na carinski terminal, dva automobila pronađena na licu mesta su oduzeta, a prema rešenju tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading