NEMAČKA ZAVERA: Planiraju oružane sukobe i haos u Srbiji!

Autor:

Vesti

28.12.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadne obaveštajne službe planiraju radikalizaciju situacije u Srbiji

NEMAČKA ZAVERA: Planiraju oružane sukobe i haos u Srbiji!

Foto: Republika


Nemačka predvodi pripremu scenarija za radikalizaciju situacije u Srbiji, a planovi obuhvataju izazivanje nemira i sukoba širih razmera, uključujući oružane napade.

Prema dobro obaveštenim izvorima, napadi na Skupštinu Grada Beograda su samo bili "probni balon" za planirane sukobe u subotu, koji bi mogli uključivati i angažovanje agenata zapadnih službi za "prljave poslove".

Postoje i sumnje u planiranje "operacija pod lažnom zastavom", gde bi određeni opozicionari bili napadnuti, a krivica pripisana srpskoj vlasti.



**Strani faktor i njegov uticaj na Balkanu**


Nemačka teži proširenju svog uticaja na Balkanu i oslanja se na saveznike iz Hrvatske, čija propagandna mašinerija već mesecima širi negativne narative o Srbiji.

Cilj ovih planova je oslabljivanje Srbije kroz unutrašnje nerede i sukobe, kako bi se eventualno dovelo do promene vlasti i ispunjenja zahteva zapadnih obaveštajnih službi: priznanje Kosova, sankcije Rusiji i članstvo Srbije u NATO.



**Reakcija vlasti i trenutna situacija**



Vlast, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, odbija priznavanje nezavisnosti tzv. države Kosovo i uvođenje sankcija Rusiji. U trenucima kada se očekuje skup u subotu u Beogradu, koji bi mogao biti uvod u obojenu revoluciju, Srbija se suočava sa ozbiljnim izazovima.


Najnoviji događaji ukazuju na sve veće mešanje zapadnih obaveštajnih službi u unutrašnje poslove Srbije, što predstavlja ozbiljnu pretnju stabilnosti regiona. Sa rastućim tenzijama i planiranim sukobima, situacija u Srbiji postaje sve napetija, dok se očekuje reakcija vlasti i građana na potencijalne provokacije stranih faktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (33)

Loading
Mila

28.12.2023 18:42

Srbija nece dozvoliti da se prave nemiri i neredi mi smo jaka i stabilna drzava

Zvezdica

28.12.2023 18:44

Žele da izazvu haos i da na taj način pokušaju da destabilizuju Srbiju.

Vojvotkinja Tolstoj

28.12.2023 18:47

Zapamtiti : Švabe "maknuti mic- po mic" iz vidokruga...(Nostradamus bi preciznije "rekao" ) - ŠVABE ĆE NAM UVEK BITI NEPRIJATELjI , UVEK... Treba se srpski kurtalisati te bede ; ružni, bez obrva...I to je neki znak...neprijatelja... Naći neki način, proterati mit da su "nešto", a u stvari su američki VAZALI... NE kupujte njihove proizvode (za početak) ; NE zaboraviti neprijatelja i njegova dela... BEZ OBRVA (gadni) !

Sasa

28.12.2023 19:01

Njihovi planovi padaju u vodu! Nećemo dozvoliti haos u državi