PREMIJERKA ČESTITALA NESTOROVIĆU IZBORNI USPEH: Otkrila šta misli i o Kurtiju!

Autor:

Vesti

22.12.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka čestitala doktoru Nestoroviću na izbornom uspehu

PREMIJERKA ČESTITALA NESTOROVIĆU IZBORNI USPEH: Otkrila šta misli i o Kurtiju!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, ATA Images


Premijerka je uputila čestitke dr Branimiru Nestoroviću povodom njegovog izbornog uspeha. Ovom prilikom istakla je svoje divljenje za postignuti rezultat i uputila reči pohvale.

Premijerka Ana Brnabić je takođe izrazila svoje mišljenje u vezi sa aktuelnom političkom situacijom, posebno osvrćući se na nedavne događaje u vezi sa izborima. Istakla je važnost odgovornog postupanja institucija u rešavanju eventualnih nepravilnosti, naglašavajući da je od suštinskog značaja da se svaki detalj ispita kako bi se obezbedila integritet izbornog procesa.



Kurtijev boravak u Beogradu i situacija na Kosovu i Metohiji



Premijerka je istakla da je boravak Aljbina Kurtija u Beogradu bio praćen određenim kontroverzama i nedostatkom rasprave o situaciji na Kosovu i Metohiji. Naglasila je da je važno da se ova tema ne zanemari i da se nastavi sa pažljivim praćenjem i rešavanjem problema sa kojima se Srbi na Kosovu i Metohiji suočavaju.

Premijerka je takođe istakla da je potrebno posvetiti pažnju i zaštiti prava Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji, te da je važno da se ova pitanja ne zapostave u političkim raspravama.


Insinuacije i odgovornost institucija



U svom obraćanju, premijerka je osudila insinuacije i nedostatak odgovornosti u političkim diskusijama, ističući da je neophodno da institucije odgovore na svaku nepravilnost, ali i da se prekine zloupotreba političkih tema u međunarodnim odnosima.

Premijerka je naglasila da je odgovornost prema državi ključna, te da je važno da se politički akteri fokusiraju na rešavanje realnih problema i unapređenje društva, umesto da se bave nepotrebnim polemikama i manipulacijama.

U zaključku, premijerka je istakla svoju posvećenost integritetu države i njenih institucija, te pozvala na konstruktivnu saradnju u rešavanju aktuelnih političkih izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (33)

Loading
Milan

22.12.2023 18:28

Dr Nestorovic je, pošten, vredan, pametan i realan čovek.

Maja

22.12.2023 18:29

Veliko poštovanje premijerki Brnabić na hrabroj i odgovornoj izjavi o izbornom uspehu Nestorovića. Njena posvećenost integritetu izbornog procesa je ključna

Mila

22.12.2023 18:30

Čestitke premijerki Brnabić na konstruktivnom pristupu rešavanju političkih izazova. Njeno naglašavanje odgovornosti i integriteta donosi stabilnost društvu.

Milos

22.12.2023 18:30

Nesstorovicev uspeh je zaista veliki.