RUSKA STRANKA: Pomoć za svaku višečlanu porodicu – kvadrat stana 300 evra

Autor: nsuzivo.rs

Vesti

14.12.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni ističu značaj porodice i porodičnih vrednosti.

RUSKA STRANKA: Pomoć za svaku višečlanu porodicu – kvadrat stana 300 evra

Foto: Youtube

Do izbora u Srbiji je ostalo svega tri dana. Političke poruke i akteri su raznovrsni, a Ruska stranka predstavljajući svoj program ističe značaj porodice, porodičnih vrednosti i daje konkretne predloge pomoći za porodice sa troje ili više dece.

Ruska stranka se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

"Porodica, obrazovanje i razvoj dece je u prvom planu delovanja Ruske stranke. Mi kao društvo, moramo da povratimo autoritet učitelja, nastavnika i profesora. Deca moraju da slušaju i poštuju svoje učitelje i roditelje, a mi kao društvo sa druge strane smo dužni da im obezbedimo najbolje moguće uslove za razvoj i obrazovanje. Osnovno obrazovanje svakog deteta kreće iz porodice i škole i upravo porodica i škola predstavljaju temelj svakog društva. Kada govorimo o demografiji, postoji problem kako u našoj državi, tako i u celom svetu. Iz tog razloga, Ruska stranka se zalaže za povećanje nataliteta kroz niz pozitivnih mera. Jedna od primarnih mera koju predlažemo je pomoć svakoj porodici koja ima troje ili više dece, a koja podrazumeva cenu kvadrata stana od maksimalno 300 evra. Zato, podržite Rusku stanku, jer Srbi i Rusi su braća zauvek!“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading