NEVIĐENO LICEMERJE ŠOLAKOVOG UREDNIKA: Nakon blaćenja Vučićeve majke, sada tvrdi da je žrtva!

Autor:

Vesti

13.12.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno licemerje Šolakovog urednika tabloida Danas, Dragoljuba Petrovića, koji se nakon blaćenja i vređanje majke predsednika Vučića našao kao žrtva.

NEVIĐENO LICEMERJE ŠOLAKOVOG UREDNIKA: Nakon blaćenja Vučićeve majke, sada tvrdi da je žrtva!

Foto: printskrin


U nedavnom događaju koji je izazvao dosta pažnje javnosti, Dragoljub Petrović, urednik tabloida Danas, našao se u centru pažnje nakon što je objavljen članak pod nazivom "„Albanac u Beogradu“: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?".

U ovom članku je dovedeno u pitanje poreklo predsednika Vučića, što je izazvalo burne reakcije.


Petrović je nakon ovog događaja izneo tvrdnje da je tabloid Danas bio optuživan za pokušaj uvrede majke predsednika, dok su istovremeno objavljivali članak o Fahri Musliuu, čoveku za koga predsednik Vučić tvrdi da mu nije otac. Petrović je istakao da su bili izloženi raznim prljavim stvarima u kampanji, te da su optuživani za želju da uvrede Vučićevu majku.

 


**Reakcije javnosti**



Ova situacija izazvala je žestoke reakcije u javnosti, sa mnogima koji su osudili članak objavljen u tabloidu Danas. Mnogi su istakli da je licemerno da se Petrović sada predstavlja kao žrtva, nakon što je njegov tabloid bio uključen u objavljivanje spornog članka.



**Kritike na račun tabloida Danas**



Ovo nije prvi put da je tabloid Danas bio predmet kritika javnosti. U prošlosti, ovaj tabloid je bio optuživan za senzacionalizam i objavljivanje neproverenih informacija, što je dovelo do gubitka poverenja kod dela čitalaca.


**Reakcija Dragoljuba Petrovića**



Petrović je istakao da su optužbe na račun tabloida Danas neosnovane, te da će nastaviti sa objavljivanjem istinitih i relevantnih informacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading