TAKMIČENJE IZ GEOGRAFIJE: Amidžić bezuspešno pokušavao da nađe mesto u Srbiji koje Vučić ne zna

Autor:

Vesti

12.12.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti se takmiče iz geografije, a Vučić otkriva tajne mesta u Srbiji!

TAKMIČENJE IZ GEOGRAFIJE: Amidžić bezuspešno pokušavao da nađe mesto u Srbiji koje Vučić ne zna

Foto: TV Pink/printscreen

U poslednjoj epizodi emisije "Ami G Show" na televiziji Pink, gledaoci su imali priliku da vide nešto neuobičajeno - predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako se u opuštenoj atmosferi šali i takmiči sa ostalim gostima. Pored predsednika, u emisiji su učestvovali teniser Janko Tipsarević, imitator Dalibor Golubović i pevačica Tijana Milentijević.


Sendvič iz džepa



Jedan od nezaboravnih momenata emisije bio je kada je voditelj Ognjen Amidžić pitao goste da li imaju sendvič kod sebe. Dok je Dalibor Golubović rekao da ga je pojeo, pravi Vučić je izvadio sendvič iz džepa uz osmeh, što je izazvalo veliku zabavu među prisutnima.


Autoputevi i geografija



Međutim, vrhunac zabave nastao je kada je došlo do "kobnog" pitanja o izgrađenim kilometrima autoputeva. "Lažni" Vučić je odgovorio da je izgrađeno 311 kilometara, ali je pravi predsednik ispravio tu informaciju, navodeći tačan broj od 465 kilometara, uz dodatak da je ta brojka samo za autoputeve i brze saobraćajnice. Nakon toga, usledilo je takmičenje iz geografije, gde je predsednik pokazao svoje znanje o mestima poput Mozgova, Azbukovice, Nepričave, Gornjeg i Donjeg Brijanja, Ražnja i Jagnjila.

- Nedaleko od Aleksinca, nedaleko od jezera, koliko ja znam nema drugog Mozgova. Azbukovica? To je region, nije mesto, prema Drini. Prelep kraj, tu ćemo uraditi jedan tunel, koji će skratiti put između Ljubovije i Pecke. Nepričava? Tu sada gradimo brzu saobraćajnicu, do Valjeva - rekao je Vučić.

Na pitanje gde je Gornje Brijanje, predsednik je Amidžiću otkrio da je to mesto ustvari donje, dok je Donje Brijanje - gornje.

- To su divna mesta. Nedaleko odatle je Pečenjevce, odakle je Toma. Ražanj? To je opština u Nišavskom okrugu. Postoji i Jagnjilo, ali ne blizu Ražnja - rekao je on kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Ana

12.12.2023 23:44

Našao je najteža pitanja ali Vučić se neda slomiti, sve zna ne zato što je naučio napamet već što je u više navrata obišao sva ova mesta.

Zorica

12.12.2023 23:50

Vučić sve zna, toliko voli Srbiju da sve zna u detalje.

Nenad

12.12.2023 23:54

Predsednik Vučić ima najbolje znanje što mnogo njih nema.

Ana

13.12.2023 00:02

Vučić poznaje odlično Srbiju i to smo do sad videli mnogo puta i normalno da Amidžić nije mogao da nadje mesto koje on ne zna.