PREDSEDNIK VUČIĆ SE SUOČIO SA TEŠKIM IZAZOVOM KOD AMIDŽIĆA: Evo šta je morao da uradi?

Autor:

Vesti

12.12.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnja emisija "Amidži šou" obećavala je da će biti veoma zanimljiva, a Ognjen Amidžić je još jednom uspeo da postavi gosta pred težak izazov.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SUOČIO SA TEŠKIM IZAZOVOM KOD AMIDŽIĆA: Evo šta je morao da uradi?

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, nije mogao da izbegne postavljeno pitanje, jer je alternative bilo - izlistati sve svoje nadimke. 

Ko je iz opozicije želeo da preleti kod vas u stranku, a da javnost do sada za to nikada nije saznala? - upitala ga je voditeljka Tijana Stoisavljević, a budući da nije hteo da ih imenuje, Vučić je krenuo sa nabrajanjem svojih nadimaka.

Tom prilikom prisetio se i čime je to želeo da se bavi ranije, ali mu nije pošlo za rukom.

- Šta je problem u nadimcima? Od Alek, Aca, Saša, Vučko, Frfljavi... Znaš da nisam bio primljen na radio? Moja životna želja je bila, kad sam bio klinac, osim toga da budem košarkaš, bila da budem sportski komentator. Znao sam sve - od Ive Tomića iz Zagreba, Mirka Kamenjaševića iz Sarajeva, do svih naših... Imitirao njihov glas, što mi je teško išlo jer su, kao što znate, imali fantastične glasove - i Marko Marković, Jordan Ivanović, sve legende. Umeo sam nekada i Vladanka Stojakovića, sad mi je bezveze Milojka Pantića kad vidim u šta se pretvorio... Otišao sam na audiciju u Radio Beograd, morao si da govoriš sve apsolutno pravilno. Pošto šuškam, rekli su mi:"Mali, beži kući, nisi ti za to". Danas bi vas primili, jer biste se razlikovali od drugih. Oterali me odatle, oterali me s pevanja, sviranja... - ispričao je Vučić, a potom se, za kraj, setio još jednog nadimka.

- Sad je p*deru, valjda sam se svih setio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Aleksandar Vučić o svojim ranijim interesovanjima



Naravno, Vučić se prisetio i svojih ranijih interesovanja, otkrivajući publici ono čime je želeo da se bavi u prošlosti, ali mu, iz nekog razloga, nije pošlo za rukom. Ova lična otkrovenja predsednika dodatno su začinila večerašnju emisiju i pružila uvid u njegovu privatnu sferu.


Reakcija publike na Vučićev odgovor



Naravno, reakcije publike nisu izostale, a ova neobična situacija definitivno će biti tema broj jedan u narednim danima. Svi koji su imali priliku da prisustvuju ovoj emisiji sigurno će dugo pamtiti ovaj momenat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Bubi

12.12.2023 23:01

Svaka čast Vučiću koji i pored ozbiljnih političkih tema nađe vremena i za emisije zabavnog karaktera!

Danijela

12.12.2023 23:02

Predsednik je sasvim normalan covek, ovi izazovi mu nisu teško pali.

Ana

12.12.2023 23:13

Lakše je odgovoriti na izazov nego na škakljivo pitanje po kojima je Ognjen poznat.

Mitarpavlovic

12.12.2023 23:16

Vučić je inteligentan čovek koji ime da se našali kada treba.