Vi znate da ono što mi kažemo da ćemo da uradimo, uradićemo! Vučić najavio sjajne vesti za Pazarce!

Autor:

Vesti

12.12.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi mislite da ja ne znam i ne pratim koliko ima zluradosti u svemu kad kasnimo zbog nečega u nekom projektu, pa kritikuju mene, Rasima, bilo kog drugog, rekao je Vučić.

Vi znate da ono što mi kažemo da ćemo da uradimo, uradićemo! Vučić najavio sjajne vesti za Pazarce!

Foto: Printscreen

Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održala je predizborni skup, s početkom u 18 časova, na kojem je govorio predsednik Srbije.

Predsednik Vučić tom prilikom istakao je da će Novi Pazar dobiti novu bolnicu.

- Vi mislite da ja ne znam i ne pratim koliko ima zluradosti u svemu kad kasnimo zbog nečega u nekom projektu, pa kritikuju mene, Rasima, bilo kog drugog. I tako sad danima čitam u pazarskim novinama "a gde vam je auto-put". Ja kažem "u pravu ste" morali smo da rešimo 1.000 problema za koje smo krivi, kao i za ovde klinički bolnički centar i rekli uradićemo ga, a nismo znali da ćemo da rušimo još jednu zgradu, pa ćemo i tu zgradu sad da izgradimo ovde u Novom Pazaru. Ali, vi znate da ono što mi kažemo da ćemo da uradimo, uradićemo! Bolničko kliničkim centrom dobijate jednu od 5 najboljih klinika! - rekao je predsednik. 

Predsednik je imao samo lepe reče o Novopazarcima.

- Znam ja u dušu vas, vi ste odlični trgovci. Niko vas ne može da prevari, Pazarce niko ne može, a godinama su pokušavali i nisu uspeli. Zašto treba da se glasa za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Prvo, naša stranka je na ovoj listi. Pobeda naše liste znači veće učešće naše stranke u Vladi, nove investicije, projekti u Pazar i u Sandžak. Kad glasate za našu listu, glasate za našeg poslanika, Muamera Bačevca. On nema konkurenciju, u odnosu na druge kandidate iz Pazara.

Bonus video


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Olja

12.12.2023 19:09

Vucic je covek od reci, do sada je to mnogo puta dokazao...

Ika

12.12.2023 19:09

Novi Pazar i treba da ima najbolji i najmoderniji Klinički centar u ovom delu Srbije !

Ana

12.12.2023 19:10

Vucic je to mnogo puta dokazao, zato ima ogromnu podrsku naroda.

Seka

12.12.2023 19:11

Sve sto je u njegovoj moci, Vucic obeca i uradi...