SAŠA RADULOVIĆ OPTUŽUJE: Đilas je sinoć organizovao specijalnu emisiju da nas spusti ispod cenzusa! Tako je radio i prošli put - NIJE MU USPELO!

Autor:

Vesti

11.12.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Radulović oglasio se povodom emisije "Utisak nedelje" na svom X nalogu.

SAŠA RADULOVIĆ OPTUŽUJE: Đilas je sinoć organizovao specijalnu emisiju da nas spusti ispod cenzusa! Tako je radio i prošli put - NIJE MU USPELO!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Završni predizborni Utisak nedelje bukvalno organizovan samo s jednim ciljem: Da se učini poslednji napor da Dobro jutro Srbijo padne ispod cenzusa. Tako je organizovan i prethodni pa nije uspeo. Da li će uspeti, zavisi ipak od vas - piše na društvenoj mreži X.

Republička izborna komisija proglasila je listu "Dobro jutro, Srbijo" koju čine Saša Radulović – Dosta je bilo – Boris Tadić – Socijaldemokratska stranka – Ana Pejić – Otete bebe i oni će zajedno nastupiti na izborima 17. decembra.

Podsećamo, Đilasova "Srbija protiv nasilja" i nosilac te liste Miroslav Aleksić skoro je "blokirao" Borisa Tadića da se priključi ovoj listi. 

Rat se nastavio i u danima nakon predavanja liste.

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ponovo se oglasio i poručio da mu je lično Miroslav Aleksić preneo stav Dragana Đilasa da SDS ne može na listi ,,Srbija protiv nasilja".

Tadić je optužio Đilasa da je uz pomoć svojih medija i novca sprečio da SDS uđe na listu ,,Srbija protiv nasilja". Potom se oglasio i Dragan Đilas i preko medija Junajted grupe poručio da je Tadića znao kao jednog čoveka koji je od određenih uspeha doveo sebe do jedan odsto podrške kao i da se više ne bavi njime.

Tadić se ponovo oglasio i odlučio da javno odgovori, istakavši da je Dragan Đilas svog nosioca liste Miroslava Aleksića označio kao lažova.

- Pošto mi se javno obratio javno ću mu i odgovoriti. Nije nikakve potrebe, Dragane Đilasu bilo da mi se obraćaš preko medija na ovu temu i da cinično poručuješ šta da mi kaže neko "ako me sretne". Sve što sam izneo o tvom odnosu prema SDS-u i meni tokom pregovora mi je lično preneo Miki Aleksić.

I pozvao sam te, baš zato da te ne bih optuživao spram toga što mi je on preneo, već da bih od tebe čuo šta je istina iza koje ti stojiš lično. Medjutim, nisi se javio. Vrlo je zanimljivo da tada nisi hteo da se javiš, čak ni javno da odgovoriš, da bi tek sada odgovorio, usred kampanje i nakon nekoliko nedelja (???) Neko bi rekao strateška odluka u svrhu manipulacije opozicionim glasačima, a ne iskrena reakcija - piše između ostalog na Iksu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Neca

11.12.2023 08:14

Đilas je sklon malverzacijama.

darko

11.12.2023 08:24

Đilas igra prljavo. Svima je jasno da će koristiti medije u njegovom i Šolakovom vlasništvu da bi se domogao cilja.

marko

11.12.2023 08:25

Kako se bliži kraj kampanje tako postaje očigledno da Đilas igra prljavo i da mu je cilj da uništi konkurenciju jer drugačije ne zna.

Nikos

11.12.2023 08:28

Samo tako, vadite oči jedni drugima jer za bolje niste. Ne može da prođe dan da opozicija ne zarati međusobno.