RUSKA STRANKA: Želimo rusku vojnu bazu u Srbiji (VIDEO)

Autor: nsuzivo.rs

Vesti

07.12.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska stranka se oglasila saopštenjem.

RUSKA STRANKA: Želimo rusku vojnu bazu u Srbiji (VIDEO)

Foto: Youtube

Predizborna kampanja u Srbiji polako ulazi u finiš i ostalo je svega deset dana da političke stranke iznesu svoje programe i zadobiju poverenje birača.  Političke poruke i akteri su raznovrsni, a pažnju svakako skreće Ruska stranka sa zahtevom da se u severnoj srpskoj pokrajini izgradi vojna baza pod zastavom Ruske Federacije.

Ruska stranka se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

"Ruska stranka se zalaže za otvaranje Srpsko-ruskog humanitarnog centra na prostoru severne srpske pokrajine, a od postojećeg Rusko-srpskog humanitarnog centra koji se nalazi u Nišu želimo da napravimo vojnu bazu. S obzirom da je Srbija okružena državama koje su članice NATO alijanse koja je izvršila agresiju na našu državu, glavna sigurnost u bezbedonosnom pogledu naše zemlje jeste maksimalna integracija i vojno savezništvo sa Ruskom Federacijom. Oružije Kornet, sistem Pancir, Migovi 29, modernizovani tenkovi T72, helikopteri Mi 35 samo su deo vojne pomoći Ruske Federacije našoj državi. Iz tog razloga, molimo građane da nam daju poverenje kako bi u budućnosti uspostavili još čvršće odnose između naše dve države. Zaokružite broj 16 za republičku listu, kao i broj 4 za pokrajinsku listu, zato što su Srbi i Rusi braća zauvek."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading