SRBI SA KOSOVA VERUJU SAMO VUČIĆU: ProGlas puk'o u Kosovskoj Mitrovici! Na miting im došlo tek 10 osoba

Autor: Republika/J.M.

Vesti

04.12.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok pokušavaju da se predstave kao vitezovi koji idu okolo i otvaraju oči zaslepljenoj javnosti, objašnjavajući ko zaista radi u njihovom interesu, situacija na terenu je drugačija

SRBI SA KOSOVA VERUJU SAMO VUČIĆU: ProGlas puk'o u Kosovskoj Mitrovici! Na miting im došlo tek 10 osoba

Foto: Yooutube/ ProGlas

Opoziciona inicijativa ProGlas, koja pokušava da se predstavi kao pokretačka snaga promena koju je ova zemlja jedva dočekala, potpuno je pukla na Kosovu.

Naime, na tribini ProGlasa, koja je organizovana u Kosovskoj Mitrovici došlo je tek oko desetak ljudi! 

Prema rečima Nemanje Biševca, člana predsedništva Srpske liste, građani sa severa KiM, time što se nisu odazvali skupu inicijative ProGlasa poslali su jasnu poruku da veruju isključivo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj politici. Biševac je naveo da je okupljanje u organizaciji ove inicijative doživelo fijasko, jer je njihovoj tribini prisustvovalo svega desetak ljudi, od toga samo nekoliko sa severa KiM. 

Foto: Tanjug

Kosovska Mitrovica

- Na taj način, naši građani su poslali jasnu poruku da veruju isključivo predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici koja garantuje, mir, budućnost i prosperitet našem narodu na ovim prostorima - poručio je Biševac u saopštenju i ujedno podsetio da je više od 100 profesora Univerziteta, istaknutih intelektualaca i uglednih ljudi sa KiM svojim potpisom podržalo Vučića i listu "Srbija ne sme da stane".

Foto: Tanjug/FILIP KRAINČANIĆ

Nemanja Biševac, član predsedništva Srpske liste

- Ono što želim da naglasim i što je već svima jasno, Srbi danas žive nikad teže na ovim prostorima, zahvaljujući antisrpskom režimu Aljbina Kurtija. Nažalost, kvaziopozicionari iz Beograda nikada nisu smogli hrabrosti da za to okrive Aljbina Kurtija, već šta god da se desi okrivljuju sopstvenu državu. Zato Kurti našim predstavnicima zabranjuje ulazak na Kosovo i Metohiju, a istovremeno opozicionarima otvara širom vrata i postavlja crveni tepih, jer Kurti dobro zna da opozicija ima za cilj jedino da podeli i posvađa srpski narod na ovim prostorima - zaključio je Biševac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Kalina

04.12.2023 13:33

E baš mi je drago!

Bojan

04.12.2023 13:38

Srbi sa KiM veruju Vučiću, jer znaju da se on istinski bori za njih i njihove interese.

Amur

04.12.2023 13:38

Pa naravno da će Srbi da bojkotuju te antisrpske elitiste. Da su otišli u južni deo Mitrovice ili Prištinu, lomili bi se šiptari ko će pre da potpiše.

brane

04.12.2023 13:38

Čudi me da im drugar Kurti nije poslao još desetak Albanaca iz Prištine pa da ih bude tuce.