OPOZICIONAR BRANI ŠAPIĆA! Poručio Čaviću: Ne diraj mrtvu decu, to je baš odvratno!

Autor:

Vesti

03.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapić je odmah posle streljanja dece u školi, bio kod svake porodice koje su izgubile decu u stanu, napisao je Nedeljković na mreži X.

OPOZICIONAR BRANI ŠAPIĆA! Poručio Čaviću: Ne diraj mrtvu decu, to je baš odvratno!

Foto: beoinfo.rs, Printscreen/https://twitter.com/hedi011

Dule Nedeljković, osvedočeni pristalica opozicije, stao je u odbranu kandidata SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića koga su Šolakovi mediji razapeli zbog reakcije na provokaciju na Savskom nasipu na Novom Beogradu.

Naime, novinar i reditelj Dušan Čavić koji je predvodio grupu koja se buni zbog najave gradnje mosta do Ade ciganlije, pitao je Šapića: "Gde ste pred 'Ribnikarom' da se poklonite senima mrtve dece", na šta je Šapić burno reagovao.

- Sram te bilo, ušao sam u svaku kuću ubijenog i ranjenog deteta! Ušao sam u svaku školu, samo se nisam slikao! - odreagovao je vidno iznervirani kandidat za gradonačelnika što su opozicioni mediji dočekali na nož i udarili na sva zvona.

U objavi na Tviteru, Nedeljković je napisao:

- Pitanje za "Ribnikar" bi trigerovalo svakoga. Šapić je odmah posle streljanja dece u školi, bio kod svake porodice koje su izgubile decu u stanu. Sedeo je sa svima po dva-tri sata i više je učinio tim ljudima nego svi političari zajedno. Dule Čavić verovatno nije znao za to. Odreagovao je emotivno na podlo pitanje. Trpaj ga za šta hoćeš ali ne diraj mrtvu decu, to je baš odvratno. Ti barem znaš sveta pravila marketinga. Deca se ne zloupotrebljavaju.

 

 

Na pitanje jednog tviteraša koji se nije složio s njim, zbog čega gradonačelnik nije bio sa građanima koji su protestovali zbog nsilja i cinično prozvao Šapića da "iako ima bradu, nije pop da služi opelo u krugu porodice", Nedeljković je odgovorio:

- Možeš da zastupaš šta god hoćeš. Ovo što sam napisao je istina. Ja se, bajo, borim sa degenericima od 3. maja. Svi se kriju kao pizde. Uostalom, pitaj roditelje streljane dece ko im je pomogao. Imaš ljude, kao što si ti, koji žicate batine i onda kada vam neko odbrusi kukate.

Podsetimo, Šapić se oglasio 24. novembra i rekao da dimenzije tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i u Duboni i Malom Orašju, u potpunosti nadilaze bilo kakve političke funkcije i da zbog toga nije želeo da se jedan nezapamćen zločin koristi u bilo kakve političke svrhe, pa ni da bi se odbranio od, kako je rekao, besramnih laži i napada na njega.

- Isto veče sam otišao pred školu i zapalio sveću, što sam takođe uradio u Duboni i Malom Orašju, samo što o tome, za razliku od drugih, nisam obavestio medije jer sam smatrao da je to lični čin i da ne treba da se koristi u bilo kakvu medijsku promociju - rekao je Šapić, dodao da je bio u porodicama svih ubijenih i ranjenih i da su mu to bile tri najteže nedelje u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Gaga

03.12.2023 14:07

KADA BUDETE NA STO METARA DO ŠAPIĆA TREBA DA SE POKLONITE ,LJUDSKA I SVAKA MORALNA GROMADA ZA SVE OVE ŠTO GA PROZIVAJU. SETITE SE LJUBLJANE ,PA ŠTA JE URADIO ZA NOVI BEOGRAD SRAM I STID DA BUDE SVE KOJI GA ZA BILO ŠTA PROZOVU.

Ja

03.12.2023 15:51

@Gaga - Eh ...kada bi znala....samo kada bi znala ....dusa bi te zabolela....

Vasa

05.12.2023 20:01

Lepo mu covek objasnio, na jeziku koji razume.