POSEBNA ZAHVALNOST NA PRINCIPIJELNIM POZICIJAMA O NEPRIZNAVANJU TZV. KOSOVA! Vučić ugostio zamenika premijera i ministra spoljnih poslova Kazahstana! (FOTO(

Autor:

Vesti

29.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom premijera i ministrom spoljnih poslova Republike Kazahstan Muratom Nurtleom.

POSEBNA ZAHVALNOST NA PRINCIPIJELNIM POZICIJAMA O NEPRIZNAVANJU TZV. KOSOVA! Vučić ugostio zamenika premijera i ministra spoljnih poslova Kazahstana! (FOTO(

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Poželeo sam dobrodošlicu ministru Nurtleu sa kojim sam razmenio mišljenja o najvažnijim bilateralnim pitanjima i globalnim dešavanjima.

Odnosi Srbije i Kazahstana su prijateljski i bez otvorenih pitanja, a posebno smo zahvalni predsedniku Kasimu Žomartu Tokajevu i kazahstanskom državnom vrhu na principijelnim pozicijama o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Nastavićemo rad na daljem intenziviranju političkog dijaloga i jačanju saradnje, naročito u oblastima ekonomije, vojne industrije i tehnologije
- napisao je Aleksandar Vučić na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Jelena

29.11.2023 13:36

Srbija je zahvalna Kazahstanu što poštuje teritorijalni integritet Srbije.

Jelena

29.11.2023 13:37

Kazahstan nije priznao nepostojeću državu Kosovo i hvala im na tome. Tako se poštuje Srbija.

Neda

29.11.2023 13:42

Srbija je zahvalna na velikoj podrsci i nepromenjenom stavu kada je u pitanju KiM i ne priznavanje nezavisnosti od strane Kazahstana!

Ana

29.11.2023 13:47

Srbija je zahvalna na podrsci Kazahstana.