KRAJNJE NEPROFESIONALNO! Tadić udario na Novu S - objavljuju notorne laži o prekidu pregovora sa Aleksićem!

Autor:

Vesti

06.11.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić oglasio se na društvenoj mreži X o prekidu pregovora sa strankom Miroslava Aleksića Narodni pokret Srbije.

KRAJNJE NEPROFESIONALNO! Tadić udario na Novu S - objavljuju notorne laži o prekidu pregovora sa Aleksićem!

Foto: ST/N. MANDIĆ,Tanjug/J. ILIĆ

Tadić je istakao i da tajkunska Nova S sve vreme neprofesionalno izveštava o pregovorima, te iznosi gnusne laži ne tražeći pritom da čuje drugu stranu medalje.

- Portal Nova uporno objavljuje notornu neistinu da je do prekida pregovora izmedju SDS i Aleksića došlo zbog broja mandata. 

To je apsolutna laž!

Ne da ni ne traže da čuju drugu stranu, nego ignorišu i ono što je već objavljeno i javno dostupne dokaze! Krajnje neprofesionalno - napisao je Tadić na mreži X, bivšem Tviteru.

 

 

Podsećamo, Republika je pisala o Aleksićevom odgovoru Borisu Tadiću. Aleksić je "izigrao" Tadića, istakavši da su navodno "mesta popunjena". Istog dana usledio je i odgovor iz DS-a koji je sve demantovao.

- Uprkos tome što smo i danas javno pozvani da se izjasnimo i što smo javno to još jutros i uradili, Miroslav Aleksić ispred liste “Srbija protiv nasilja” nas je obavestio da za SDS ipak nema mesta na toj listi. Šokirani smo navedenim razlogom da smo prekasno odgovorili! Naime, SDS je prihvatila minimum uslova još pre više nedelja odmah na početku pregovora, kada smo uostalom i postigli dogovor, a danas smo to samo i javno ponovili, jer je Aleksić i danas javno rekao da se čeka odgovor SDS-a - napisao je tada Tadić na mreži X.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Princeza Snezana

06.11.2023 13:22

Davljenik se hvata za slamku!

Iva

06.11.2023 13:31

Bingo. d akonacno Tadic otkrije sustinu NOve S koj a ocigledno nema objektiven novinare koji plasiraju poluistine i neproverene informacije.

Mile

06.11.2023 18:34

Sve je to isti šljam tajkunski mediji i Tadić.

Toroni

06.11.2023 19:46

Tadic je napusteno kucence, koje je leva opozicija izbacila samog na putu. Pa ga je sada pokupio Radulovic da zajedno idu u izbore, iako su ideoloski i u svakom drugom pogledu toliko udaljeni kao da su sa razlicitih planeta. Ali to je to, gde prestaje razum pocinje srpska opozicija.