OPOZICIJA SE SAD I MEĐUSOBNO GLOĐE! Grbović i Dojčinović u klinču zbog kandidata za gradonačelnika Beograda!

Autor:

Vesti

06.11.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika koalicije "Srbija protiv nasilja" sad je seme razdora među opozicijom.

OPOZICIJA SE SAD I MEĐUSOBNO GLOĐE! Grbović i Dojčinović u klinču zbog kandidata za gradonačelnika Beograda!

Foto: Tanjug-Strahinja aćimović

Obradović je inače bivši savetnik Nenada Popovića iz SNP-a.

Na mreži X, bivšem Tviteru, glavni urednik KRIK-a i dežurni hejter svega dobrog u Srbiji, Stevan Dojčinović zapitao se da li je "realno da kandidat za gradonačelnika Beograda bude bivši saetnik Nenada Popovića", a potom mu je na isto pitanje odgovorio Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana.

Normalno je da ekspert i profesor na fakultetu želi da svojim znanjem pomogne svojoj zemlji da se neke stvari unaprede. Nije normalno da se država takvog stručnjaka odrekne jer je vlast procenila da nije politički podoban onda kada je taj čovek javno ukazao na to da sistem mora da se menja. A najnenormalnije je to što taj isti režim pokušava da diskredituje čoveka time što postavlja fotografiju na kojoj se on nalazi zajedno sa članovima Vlade. To dovoljno govori koliko cene sami sebe, pa što bismo ih mi cenili išta više od toga - napisao je Grbović na istoj platformi.

Dojčinovićev odgovor je usledio vrlo brzo, pogledajte.

 

 

Neosporno je da opozicija ni pred izbore ne može da se ujedini. Ako se ovako "glođu" međusobno, možete da zamislite šta bi se tek desilo sa zemljom kada dođu na vlast.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading