JOVANOV ODGOVORIO OBRADOVIĆU: Nije ovo nikakav napad, nego činjenice koje si PREĆUTAO

Autor:

Vesti

05.11.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija Milenka Jovanova na navode kandidata za gradonačelnika Beograda, Vladimira Obradovića, izazvala je veliku pažnju javnosti.

JOVANOV ODGOVORIO OBRADOVIĆU: Nije ovo nikakav napad, nego činjenice koje si PREĆUTAO

Foto: printscreen/N1, Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Naime, Obradović je u intervjuu za "Danas" istakao da je bio izložen "napadima" od strane Jovanova i premijerke Ane Brnabić, ali da su njihove optužbe zapravo dokaz njihove slabosti.

Ubrzo nakon objavljivanja intervjua, Jovanov je na svom Tviter nalogu odgovorio na navode kandidata opozicije za gradonačelnika. "Ma sve OK, nikad smo slabiji, nego šta nije tačno?", upitao je Jovanov i dodao niz činjenica o Obradoviću koje su, prema njegovim rečima, prećutane.



Jovanov je prvo istakao da je Obradović bio 47. na listi DSS za Rakovicu 2004. godine, zatim da je bio član Ekonomskog saveta DSS, kao i član Srpske narodne partije. Takođe, naveo je i da je Obradović bio pomoćnik ministra Nenada Popovića, što je, prema Jovanovu, jasan pokazatelj da je Obradović blizak vlasti.

Reagujući na optužbe da je napadao Obradovića, Jovanov je istakao da su to zapravo činjenice koje je Obradović prećutao. "Zašto? Ti najbolje znaš...", poručio je Jovanov kandidatu opozicije.

Na kraju, Jovanov je ironično komentarisao i Obradovićevu bliskost sa ministrom Nenadom Popovićem, ističući da čak ni njegova sopstvena senka nije toliko bila uz njega kao što je Obradović bio uz Popovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (20)

Loading
Tanja

05.11.2023 20:53

Pa ovi iz opozicije jedino znaju da kukaju. Rezultati se vide i oni nikada neće moći da postignu uspeh koji ima Predsednik Vučić.

Kristina

05.11.2023 21:10

Opozicija izgleda ima amneziju.

Dijana

05.11.2023 21:23

Pa budite otvoreni pa izadjite sa otvorenim kartama....

cane

05.11.2023 21:47

Opozicija je ovoga puta spala na najnize grane cim ih zastupa Vladimir Obradovic, politicki i moralni otpad.