DA NAROD NE BRINE, NASTAVIĆU DA "TERAM PO SVOM", DA SE BORIM ZA SRBIJU! Vučić se oglasio i poslao jaku poruku (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.10.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu na TV Prva i tim povodom ispričao zanimljivu anegdotu, to je podelio posle i na svom Instagram profilu.

DA NAROD NE BRINE, NASTAVIĆU DA "TERAM PO SVOM", DA SE BORIM ZA SRBIJU! Vučić se oglasio i poslao jaku poruku (VIDEO)

Foto: TV Prva/Printscreen

Lider Srbije Aleksandar Vučić bio je gost TV Prva i ispričao je anegdotu o tome kako mu je jedan čovek prišao i savetovao ga da nastavi da "tera po svom".

 

 

Vučić je na svom Instagram nalogu, na kom je podelio isečak iz emisije, dodao i poruku koju je želeo da prenese prepričavajući ovu angdotu - Da narod ne brine, nastaviću da “teram po svom”, da se borim za našu Srbiju!

On je rekao da mu je jedan čovek u Vojvodini juče rekao da svi sede kući i gledaju, jedu kokice, i razmišljaju kako da savetuju predsednika.

- Čovek mi je prišao i rekao "Znaš, mi svi sedimo, gledamo tv, jedemo kokice i čekamo šta ćemo da ti kažemo. Što ga nisi opsovao, što ga nisi udario, što mu nisi rekao ovo ili ono. A onda kada pojedemo kokice, srećni smo što znamo da si ti tamo, i da ćeš da nas izvučeš, da ne dobijemo sankcije, a da Kosovo ne priznamo. Tako da, ti teraj po svom, a mi ćemo da nastavimo da jedemo kokice kada budeš opet išao u Brisel ili negde drugo - citirao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (54)

Loading
Aleks

29.10.2023 13:45

Borba ne prestaje. Srbija ide napred i narod nece dozvoliti ponovni mrak u koji ga je bacila opozicija kada je bila na vlasti.

Maja

29.10.2023 13:45

Vucic vodi odgovornu politiku i toliko se bori da Srbija nastavi put napretka i razvoja ,put ekonomske uspesnosti.

Vojka Santrač

29.10.2023 13:46

Vučić i kada "tera po svome", pazi da ne ugrozi interese naše države.

Maja

29.10.2023 13:46

Srbija nikada se neće predati. Idemo još bolje i jače u nove pobede.