STUDENTI ĆE IMATI POPUST NA KARTE ZA VOZ I ZA AVION! Vučić najavio važne vesti za korisnike studentske kartice

Autor:

Vesti

29.10.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će studenti imati velike popuste na avio prevoz, ali i na karte za voz.

STUDENTI ĆE IMATI POPUST NA KARTE ZA VOZ I ZA AVION! Vučić najavio važne vesti za korisnike studentske kartice

Foto: TV Prva/Printscreen

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom gostovanja na TV Prva prokimentarisao i aktuelna dešavanja i sukobe u svetu.

A onda se osvrnuo na vojni i ekonomski napredak Srbije, naglasivši da je ona dosta napredovala u odnosu na ono što je bila pre 5 i 15 godina, i da je u regionu sada ispred zemalja za kojima je nakada kaskala.

Lider Srbije je potom izložio plan za naredne četiri godine, prema kom bi prosečna plata u Srbiji trebalo da dostigne iznos od 1400 evra, a onda je najavio i važne vesti za studente.

- Korisnici studentske kartice koje počinjemo da izdajemo od decembra imaće 20 posto na vozne karte i čak 10 odsto na avio kartice - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (33)

Loading
Tanja

29.10.2023 10:38

Predsednik Vučić misli o svom narodu i kako da im olakša život.

Ena

29.10.2023 10:54

Sjajna vest za studente i rasterećenje njihovog budžeta.

Teona

29.10.2023 11:01

Zamislite student ima popust na sve što kupi,ima popust na voznu karti moze češće da dolazi kući. Ovo mnogo ali mnogo znači ljudima koji studiraju. Ljudi nisu ni svesni kolika je ovo olakšica. Svaka čast za ovo skidam kapu i glasam za njega

Milos

29.10.2023 11:08

Ove kartice ce mnogo pomoci jer ce davati brojne pogodnosti sudentima.