KURTI IDE IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST, SPOMENUO I RAT! Novom izjavom uzdrmao celu Srbiju - ovako sprema alibi za crni scenario

Autor:

Vesti

29.09.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurti je nastavio da vodi propagandni rat protiv Srba i Srbije.

KURTI IDE IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST, SPOMENUO I RAT! Novom izjavom uzdrmao celu Srbiju - ovako sprema alibi za crni scenario

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Jadranka Ilic/AP

Samoproglašeni premijer lažne države, Aljbin Kurti, prevazišao je samog sebe u skandaloznim izjavama kada je rekao da je Srbija u nedelju želela rat.

Kurti je nastavio da vodi propagandni rat protiv Srba i Srbije, poredeći predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Slobodanom Miloševićem, a Milana Radoičića sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- Napad na severu Kosova u nedelju nije bio nikakav "građanski otpor ili delo bandi", nego napad "paravojnih oružanih formacija koje oprema i priprema Beograd" - bez ijednog dokaza odvalio je Kurti.

Na pitanje da li vlasti Kosova imaju neke obavještajne informacije o novim napadima, Kurti je odgovorio da Vojska Srbije snabdeva Srbe na KiM opremom, oružjem i municijom.

- Stalno izvode vežbe u blizini granice Kosova i "pripremaju se za rat". Ponovna "agresija" nije isključena - rekao je Kurti i dodao da je Srbija htela da početak rata bude upravo u nedelju.

Lažni premijer nije propustio priliku da u sve umeša i Rusiju, po ko zna koji put pokušavajući da se predstavi kao Zelenski Balkana.

- Kao što je Rusija vodila na početku hibridni rat u Ukrajini, Srbija vodi protiv nas - rekao je Kurti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Goga

29.09.2023 20:28

Predstavnik vlasti u Pristini ne bira nacine da provocira i podstice netrpeljivost i sukobe.

Milica

29.09.2023 20:48

Kurti hoce da zastraši nas narod.

Željana

29.09.2023 21:03

Jedini koji ovde želi rat je Kurti, predsednik Vučić se uvek zalagao za mir!

Nevena

29.09.2023 21:04

Republika Srbija se uvek zalagala za mir i dobre odnose sa svima!