SNAŽNO OJAČAVAMO ZDRAVSTVO! Niš dobija pokretni mamograf, u Užice idu dve magnetne rezonance! Vučić: Sve stiže sad, u novembru i decembru

Autor:

Vesti

24.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u poseti je Opštoj bolnici Leskovac, kojoj će biti uručen mamograf.

SNAŽNO OJAČAVAMO ZDRAVSTVO! Niš dobija pokretni mamograf, u Užice idu dve magnetne rezonance! Vučić: Sve stiže sad, u novembru i decembru

Foto: Pink

- Od 25. ili 26. novembra mamograf će imati Babušnica. To je Pirotski okrug, ali je to mnogo važna stvar. Imaće Kuršumlija, Vladičin Han, mnoga mesta gde su žene morale da idu u druge gradove da bi koristile mamograf. Niš će dobiti pokretni mamograf, koji je izvanredan zato što može da ide po selima. To je jako važno. Snažno ojačavamo zdravstvo i verujem da ćemo to nastaviti - rekao je Aleksandar Vučić. 

Sve stiže sad, u novembru i decembru i još jedan deo u martu. Kada stigne prvih 10 pa još 12, to su ogromne promene. Kada to promenimo, za Užice idu dva magneta, jedan sad, jedan u martu. Bor je sam kupio magnet, oni imaju para, borili smo se za to. Sada će dobiti Ćuprija - najavio je predsednik.

Kako kaže, ovo je pre svega briga za naše žene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (61)

Loading
Mitarpavlovic

24.10.2023 12:07

Ulaganje u zdravlje ljudi je ulaganje u bolju budućnost svih građana Srbije

Sale

24.10.2023 12:09

Država pomaže zdravstvu i uređuje bolnice, osnovne mere preventive moraju biti zadovoljene zbog zdravlja naših građana i građanki.

teona

24.10.2023 12:09

zdravstvo je u celoj srbiji ojacano ne samo u leskovcu a mamograf je odlican potez prekopotreban je srbiji. samo napred

Ivan

24.10.2023 12:09

Svaki medicinski, dijagnostički aparat koji stigne u bilo koji dom zdravlja ili bolnicu, sigurno će dovesti do smanjenja liste čekanja i zato je veoma važno da se nabavljaju i ravnomerno raspoređuju medicinski aparati po celoj državi.