VODA UŠLA U SKENER, DOK SE OSOBLJE BAHATILO NAD TEŠKO BOLESNIM ONKOLOŠKIM PACIJENTIMA! Smenjen direktor Opšte bolnice u Loznici zbog mnogobrojnih PROPUSTA!

Autor:

Vesti

23.10.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom mandata direktora Todorovića, suteren cele zdravstvene ustanove bio je poplavljen, dok je pod vodom bila cela skupocena oprema.

VODA UŠLA U SKENER, DOK SE OSOBLJE BAHATILO NAD TEŠKO BOLESNIM ONKOLOŠKIM PACIJENTIMA! Smenjen direktor Opšte bolnice u Loznici zbog mnogobrojnih PROPUSTA!

Foto: Printscreen/Youtube

Opšta bolnica Loznica

U petak je na sednici Vlade hitno smenjen Dr Milan Todorović, direktor Opšte bolnice u Loznici zbog svojih mnogobrojnih propusta.

Bolnica je bila u očajnom stanju, a ova ustanova je najgore pretrpela tokom poplave koja je zadesila Loznicu.

Podsetimo, tada je suteren cele zdravstvene ustanove bio poplavljen, u vodi je plutala skupocena medicinska oprema, skener, ultrazvuk mašine, koji su tada ostali u kvaru, a teško obolele onlološke pacijente koji su dolazili da prime hemoterapiju, smeštali su u improvizovanu baraku!

Da je, kojim slučajem, neko od pacijenata u datom trenutku bio na snimanju, posledice bi bile tragične, jer bi ih struja dokrajčila.

Nakon popravke skenera, naložen je hitni popravak istog, te su ga vratili u podrum, gde se ponovo pokvario!

Jezivi uslovi u bolnici

Da su uslovi u ovakvoj instituciji bili jezivi, dokazuje i činjenica da često nisu imali ni posteljinu, pa su pacijentima koji je ne ponesu stavljali prekrivače bez jorganskih navlaka i jastučnica.

Takođe, sestre su pacijentima koji nisu mogli zbog različitih bolesti da se sami hrane, ostavljale poslužavnik sa hranom na stočiću i odlazile, a mučeni ljudi nisu bili u stanju da jedu.

Validnost diploma nekih zaposlenih pod znakom pitanja

Kako nezvanično saznajemo, biće ispitana i validnost diploma pojedinih zaposlenih medicinskih radnika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading